Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Nasıl Dizmeliyim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serdar279
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

serdar279

Level 2
Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 3 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
55
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ibot aldımda kasıyorum yavaş kasıyor ama olsun neyse konuya geçelim .

1= LF3 leri fullemem lazım uriylemi fulliyim ticarettenmi ? ticarettense kaç m basıyım (TR4)
1 = Kalkanları fullemeliyim aynı şekil ticarettenmi uridyumlamı ?
Başka hangi itemleri almalıyım neleri geliştirmeliyim yazarmısınız ? teşekkürler :o:o

Öncelkle İyi Akşamlar
Kardeş İlk Önce Lf3leri Fulle Bnun İçinde Uridium Kullan Tr4 Arkadaşım Oynuyor Şuanda Lf3e 50m Basıyor Glemiyor Gece Basıyor Sabahları Bilmiyorum Gece Bastııgına Göre Pahalı Demektir..! O Yüzden Para Basıcam Diosan Saglam Bi Klana Girip Klandan Her Lf3 İçin Ortalama 50 100 M Alman Lazm Yoksa Urii İle Alıcaksın..!

Bo2 Leri Ticareten 1 İla 10 m Arası Alırsan 5 M Arasıda Olabilir Geceleyin 5 me Garanti Alırsın Die Düşünüyorum Ancak Gece Sahura Kadar Cogunlukla Herkes Açık Olr Sahurdan Sonra Basarsan Senn Olablr..! Sabahlarıda Şansın Var Bo2 De Bo2 ye Bakan Yok Cok Fazla Baksalarda 1m Basarlar Çnkü Lf3le İlgileniyo Olur Herkes..!

Bu Arada İrisleri Creditle Al 1.sini Uriyle Digerlerini Creditle Çnkü 1. İris 15k Uri 2.si 30k 3.sü 60 yada 45 arası Die biliyorum o yüzden 1den sonrasını creditle al :) :) lf3leride 15 tane aldktan sonra sansını deneyip ucuz bi fiyata almaya çalıs irisler için :D :D

Yavaş Kasmasına Gelnce Saate Kaç K Uri Kastıgına Baglı Bnm Çar Elit Ful Hız + 8 lf4 2 havoc 8 iris 1 Zeus 29 lf3 Kutuya Bırakıyorum 12 Saat Kutu 12 Saat Slot Kutularda x2 x5 x7 olarak 1 Saat Aralıkla Degiştiriyorum Slotdada x4 Bırakıyorum Günde 90 150 k arası Kasıyor..!

Son düzenleme:
Çok teşekkürler kardeşim bende ilk olarak saatte 500k credi kasıyo 1500 uri kasıyo senin dediğin gibi yapıcam bo2 lere sahur ezanından 5 dk sonra 5m basıcam tabi birikirse inşallah gelir yazdığın için teşekkürler :)

Lazer saldırısı yaptığında roket atan extraya 2 kere 500 k bastım 2 sindede gelmedi of ya :( kaç basmalıyım

Lazer saldırısı yaptığında roket atan extraya 2 kere 500 k bastım 2 sindede gelmedi of ya :( kaç basmalıyım
Kardeşim Cpulara 500k Basmana Gerek Yok 11k 11k Basan Her Satışda Elbet Gelr Ben Cpuları 11k Ya Fuluyorum..! O Kadar Basmana Grek Yok Darkorbit Sabır İstiyen Bi Oyun Her Ticarete 11k 11k Dene Gelr :D :D 1 inde

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri