HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben saat 9 gibi denedim oyun açıldı şimdi yine açılmıyor aynı hata veriyor. Sanırım şununla ilgisi olaiblir: ben saat 9 da denediğimde pcde başka oturumdan açtım ve onun varsayılan internet tarayıcısı internet explorer şimdi bu oturumdan açılmıyor ve varsayılan internet tarayıcısı google chrome bununla alakası olabilir mi?Dedigim gibi sabit kablolu bilgisayardan mmomt2 kurulu auto packher güncellemesi tam olaan dosya alıp kendi bilgisayarınıza atar iseniz hiç bir problem kalmayacaktır..
Dip Not: Wın üzerine kurulu oldugu için bilgisayarınız oyun lag yapabilir net hızından dolayı.
Tamam sorunu çözdün internet explorer çevrimdışı çalış demişim yanlışlıkla çevrimdışı çalışmayı bıraktım düzeldi şuan ilginiz için teşekkürler @sgtprice; @VolkanParlak;
Moderatör tarafında düzenlendi:
ReDkİnG;14914038' Alıntı:Tamam sorunu çözdün internet explorer çevrimdışı çalış demişim yanlışlıkla çevrimdışı çalışmayı bıraktım düzeldi şuan ilginiz için teşekkürler @sgtprice; @VolkanParlak;
Tarayıcıdan kaynaklı soorun oldugunuda tahmin ettigim için size baska bilgisayardan kestirme bir şekilde dosya alıp yüklemeleri ile atmannızı tavsiye etmiştim böylelikle yükleme yapmadan oyuna girerdiniz tekrardan keyifli oyunlar dilerim konu kapatıldı.

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)