mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Mmomt2 Açılmıyor Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReDk-İ-nG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar internet olarak turkcell/vınn kullanıyorum. Kotam dolduğu için hızım düşürülmüştü 2 gündür oyuna giremiyordum bugün fatura yattıktan sonra 19:07 de internetim açıldı arada gidip gelmeler oldu fakat şuan sorunsuz çalışıyor. Mmomt2 ye girmek istedim ve şöyle bir yazı çıktı
Dosya açılamadı. İndirme isteği açılamıyor (URL /metin2torrent.config.xml Error Code 2) Konfigürasyon uzaktan açılamadı

Siteden mmomt2 oto pack yine indirdim kurdum aynı hatayı verdi yardımcı olur musunuz?

Sorun tamamen bahlantı hızlı olmuştur ping hızınızı site algılamıyordur baglantınızı degiştiremesseniz şunuda deneyebilirsiniz

sabit kablolu bir net ortamında (İnternet cafede olabilir) temiz bir metin2 klasörünü masa üstüne atın mmomt2 auto packher ile içine mmomt2 yi kurun

oyuna girin ve çıkın sonra o klasörü usb atın pc nizde masa üstüne atarak iöinden metin2 exe yi tıklayarak oyuna girebilirsiniz

Son düzenleme:
Sorun tamamen bahlantı hızlı olmuştur ping hızınızı site algılamıyordur baglantınızı degiştiremesseniz şunuda deneyebilirsiniz

sabit kablolu bir net ortamında (İnternet cafede olabilir) temiz bir metin2 klasörünü masa üstüne atın mmomt2 auto packher ile içine mmomt2 yi kurun

oyuna girin ve çıkın sonra o klasörü usb atın pc nizde masa üstüne atarak iöinden metin2 exe yi tıklayarak oyuna girebilirsiniz
Temiz metin2 usb de vardı siteden indirdiğim full pack onunla da olmamıştı ama şimdi açmayı deneyeceğim ilgi gösterdiğiniz için teşekkürler...

ReDkİnG;14913239' Alıntı:
Temiz metin2 usb de vardı siteden indirdiğim full pack onunla da olmamıştı ama şimdi açmayı deneyeceğim ilgi gösterdiğiniz için teşekkürler...

Dedigim gibi sabit kablolu bilgisayardan mmomt2 kurulu auto packher güncellemesi tam olaan dosya alıp kendi bilgisayarınıza atar iseniz hiç bir problem kalmayacaktır..

Dip Not: Wın üzerine kurulu oldugu için bilgisayarınız oyun lag yapabilir net hızından dolayı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri