Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

İbot mu Merkava mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan prematoria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşımızın konuya attığı ilk mesajdaki siteden den al hem bu gün ggsiz parasına ggli ve mobil ödemede bu güne özel farkda yok. vds kiralama bence darkorbitin yapımcıları yeni sistem falan diyo tut ki botlar 10 gün kapandı olmayacak birşey değil vds alırsan paran boşa gider bu siteden boting alırsan 20 gül hem botun hem botingin uzar. birde taramalarda ban yememe garantisi veriyorlar. takip ediyorum sürekli 16 -17 kişi çalışıyormuş paranın hakkını fazlasıyla alırsın 1 ayda fullenir sonra vs videolarını paylaşırsın buradan bizimle.

:) öncelikle yorumunuz için teşekkürler fakat botting ve ibot 32 gün ikisi birden 50 tl yapıyor ve malesef benim böyle bi bütçem yok max. ibot 32 gün lisans alabilrim bi de bir sorum daha olacaktı diyelim ki ben ibot 32 günü aldım bot 10 gün kapandı o 10 gün hariç mi 32 gün yoksa dahil mi 32 gün onu öğrenmek istiyorum 32 derken 22 bota bırakmak baya koyar çünkü :)

:) öncelikle yorumunuz için teşekkürler fakat botting ve ibot 32 gün ikisi birden 50 tl yapıyor ve malesef benim böyle bi bütçem yok max. ibot 32 gün lisans alabilrim bi de bir sorum daha olacaktı diyelim ki ben ibot 32 günü aldım bot 10 gün kapandı o 10 gün hariç mi 32 gün yoksa dahil mi 32 gün onu öğrenmek istiyorum 32 derken 22 bota bırakmak baya koyar çünkü :)

diyelim aldınız 10 gün kapalı kaldı bot. size +20 gün bot ve boting ekleniyor yani toplam 52 Gün bot ve botinge bırakıyorsunuz. Ekstra ücret ödemeden. adamlar öyle bir sistem yapmışki hani bazen botlar biriki gün kapansın istiyor insan :))) birde şu ara bigpoint çok çalışıyor mazallah çarlarda sıkıntı yarata bilirler bu ekip ban riskinede garanti çözüm bulmuş biriki günde bir botun birkaç saat durduğunu fark ediyorum. hemen arkasından bilgilendiriyorlar tarama vardı atıyorum 3 saat kapalı kaldı hesabınıza 7 saat eklendi vs :) 39 günüm benim ibot almıştım ve hiç uzun soluklu kapanma olmadı 2-3 günüm kaldı mutlaka tekrar alıcam.

diyelim aldınız 10 gün kapalı kaldı bot. size +20 gün bot ve boting ekleniyor yani toplam 52 Gün bot ve botinge bırakıyorsunuz. Ekstra ücret ödemeden. adamlar öyle bir sistem yapmışki hani bazen botlar biriki gün kapansın istiyor insan :))) birde şu ara bigpoint çok çalışıyor mazallah çarlarda sıkıntı yarata bilirler bu ekip ban riskinede garanti çözüm bulmuş biriki günde bir botun birkaç saat durduğunu fark ediyorum. hemen arkasından bilgilendiriyorlar tarama vardı atıyorum 3 saat kapalı kaldı hesabınıza 7 saat eklendi vs :) 39 günüm benim ibot almıştım ve hiç uzun soluklu kapanma olmadı 2-3 günüm kaldı mutlaka tekrar alıcam.

yok ben botingten bahsetmedim kendim bot alırsam dedim evde b otu kullanırken diyelim 10 gün kapalı kaldı 10 gün ekleniyor mu?

:D Haha 10 gün kapalı dursa nie eklensin sen botting cimisin yo satış noktasımısın oda yok :) yani botting yaptır daha iyi :) bayram da 50tl toplayıp attırcam ozamana kadar kbot :D kbot 6 günden beri acık :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri