Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

İbot mu Merkava mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan prematoria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İbot daha pahalı ve grafikler olsun, istediklerini ilet olsun o yönden iyi...
Fakat ibottan sonra merkavaya başladım merkava daha iyi kasıyor benim hesabımı
30 günlük bot alıcam ibotun kendi sayfasında şuan için 9.99$ gözüküyor ve bu şuanki kurdan bakarsak 20 liraya falan denk geliyor artı bir de para transfer ücretleri var merkavanın kendi sitesinde ise 5€ gözüküyor ve buda yaklaşık 10.5 lira falan oluyor bununda para transfer ücretlerini falan eklersek 15-16 liraya halletmiş oluyorum benim gönlüm merkavadan yana fakat hangi bot daha fazla güncel kalıyor hangi bot daha iyi yorumlarınızı alabilirsem çok memnun olurum.

İyi günler, iyi forumlar...

Bak Mobilden ibot 55tl ggsiz kendi sitesinden ama başka sitelerde daha ucuza bulursun mesela reklam vermek olmasın bu siteden bir çok kişi aldı benden sonra ben 2023 kadar kbot aldım hafta başından beri 4.günü bugun acık hala :) şans demekki bu siteden alıcaksan hem ucuza hemde şöle yaptır bana kalsa 50tl botting + IBot linsans veriyorlar onu al 1 ay boyunca kendi, kasılsın :)

Hangi bot çarınızı daha iyi kasarsa o nu alın bence ama ban riskinide var.Ban riski ibotda daha az diye biliyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri