HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İbot daha pahalı ve grafikler olsun, istediklerini ilet olsun o yönden iyi...
Fakat ibottan sonra merkavaya başladım merkava daha iyi kasıyor benim hesabımı
30 günlük bot alıcam ibotun kendi sayfasında şuan için 9.99$ gözüküyor ve bu şuanki kurdan bakarsak 20 liraya falan denk geliyor artı bir de para transfer ücretleri var merkavanın kendi sitesinde ise 5 gözüküyor ve buda yaklaşık 10.5 lira falan oluyor bununda para transfer ücretlerini falan eklersek 15-16 liraya halletmiş oluyorum benim gönlüm merkavadan yana fakat hangi bot daha fazla güncel kalıyor hangi bot daha iyi yorumlarınızı alabilirsem çok memnun olurum.
İyi günler, iyi forumlar...
Fakat ibottan sonra merkavaya başladım merkava daha iyi kasıyor benim hesabımı
30 günlük bot alıcam ibotun kendi sayfasında şuan için 9.99$ gözüküyor ve bu şuanki kurdan bakarsak 20 liraya falan denk geliyor artı bir de para transfer ücretleri var merkavanın kendi sitesinde ise 5 gözüküyor ve buda yaklaşık 10.5 lira falan oluyor bununda para transfer ücretlerini falan eklersek 15-16 liraya halletmiş oluyorum benim gönlüm merkavadan yana fakat hangi bot daha fazla güncel kalıyor hangi bot daha iyi yorumlarınızı alabilirsem çok memnun olurum.
İyi günler, iyi forumlar...
Bak Mobilden ibot 55tl ggsiz kendi sitesinden ama başka sitelerde daha ucuza bulursun mesela reklam vermek olmasın
şans demekki bu siteden alıcaksan hem ucuza hemde şöle yaptır bana kalsa 50tl botting + IBot linsans veriyorlar onu al 1 ay boyunca kendi, kasılsın 
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu siteden bir çok kişi aldı benden sonra ben 2023 kadar kbot aldım hafta başından beri 4.günü bugun acık hala
şans demekki bu siteden alıcaksan hem ucuza hemde şöle yaptır bana kalsa 50tl botting + IBot linsans veriyorlar onu al 1 ay boyunca kendi, kasılsın 
Hangi bot çarınızı daha iyi kasarsa o nu alın bence ama ban riskinide var.Ban riski ibotda daha az diye biliyorum.
ibot daha dün 7.79 dolarken bugün 10 dolar
biraz daha düşüneyim o zmn
biraz daha düşüneyim o zmnibot daha dün 7.79 dolarken bugün 10 dolarbiraz daha düşüneyim o zmn
İyi düşün vereceğin para boşa gitmesin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)