Kardeşim Güvenilir onda lafım yok ama tamamen tanıtım konularıyla tersler ,, biz aldığımız zaman suan 16 günü kaldı
forum ve .com site tnıtım konularında ücretsiz yazıyordu o zamanlar siteleride bakımdaydı
.comun kampanyası bitmiş (tnıtımda halan ücretsiz yzıyor)
forum hakkında hala bişi yapmadılar siteleride 2gün önce açtılar galiba
Format atıyolar sorun yok files kurdurucaz Teknik Ekipten Arkadaş 2gün oldu gelecek -,-
İyi bir teknik bilgiye sahipsen al derim ama teknik sorun yaşadığın zaman biraz uraşırsın yani
forum ve .com site tnıtım konularında ücretsiz yazıyordu o zamanlar siteleride bakımdaydı
Format atıyolar sorun yok files kurdurucaz Teknik Ekipten Arkadaş 2gün oldu gelecek -,-
İyi bir teknik bilgiye sahipsen al derim ama teknik sorun yaşadığın zaman biraz uraşırsın yani
Kardeşim Güvenilir onda lafım yok ama tamamen tanıtım konularıyla tersler ,, biz aldığımız zaman suan 16 günü kaldı
%100 hak veriyorum

pişman oldum 1 ayın dolmasını bekliyorum.
Parayı yatırana kadar her şey mükemmel. Parayı yatırdıktan sonra yüzüne bile bakmıyorlar. Yapacaz, edecez, 10 dakika sonra, 1 saat sonra derken 1 hafta geçti serverimin daha reklamını bile yapamadım. Daha .com'lu web sitemi bile açmadılar. Hizmet 0. Kanmayın arkadaşlar. Profesyonel hizmet veren yerler var araştırarak onları bulmaya çalışın. Bunların yaşları 16-17, çoluk çocuk işinden hayır gelmiyormuş. Diyeceklerim bu kadar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)