noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

kerimmetin2 EZİĞİ xD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kankaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 990
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

lan bi gel ws ye yendiğimin kaniti olarak koyacam resimler :D Özelden konuşalım gel. Desdes konuyu kilitlermisin

:D gerçekten gel ws ye tmm birşey bilmiyorum kabul ediyorum ama bnm çar seni yener . Gel ws ye! Laf söylemek kolay.

Nasıl Yeneceksin Senin adamda +8 Shell Setmi var ya Knightmi oynuyosun arkadasım sen :m08: Bu oyun sadece Teknige Dayalıdır :m08: Gel istersen Benle WS at ama ben Boşa atmam 10.000 Zpsine :) Oyun bitimi Save Alınıp Gmye verilicektir...Hack Olup olmadıgı Hack kullanan ban yer :) kabulse cık karsıma Görelim ProMusun ....

Nasıl Yeneceksin Senin adamda +8 Shell Setmi var ya Knightmi oynuyosun arkadasım sen :m08: Bu oyun sadece Teknige Dayalıdır :m08: Gel istersen Benle WS at ama ben Boşa atmam 10.000 Zpsine :) Oyun bitimi Save Alınıp Gmye verilicektir...Hack Olup olmadıgı Hack kullanan ban yer :) kabulse cık karsıma Görelim ProMusun ....

Birşey bilmiyorum derken bazı şeyleri bilmiyorum demek istedim.Ayrıca ben hack kullanmam.M4A1 custom var.Spop var.AC da 100.Sen beni küçümseyeceğine başka şeylerle uğraş kardesim! :l04:

m4a1 custom bide yelek almısn laf yapma burda marifet degil onları almak cünkü ihtiyaç duymuyoruz hep ace bizde oldugu icin ;) bu oyuna yeni başladıgımda hep değişik değişik silahlar almıstım onlarla bile en az 3. oldugumu hatırlıyorum o silahla kacıncı oluyosn bkalm.?

m4a1 custom bide yelek almısn laf yapma burda marifet degil onları almak cünkü ihtiyaç duymuyoruz hep ace bizde oldugu icin ;) bu oyuna yeni başladıgımda hep değişik değişik silahlar almıstım onlarla bile en az 3. oldugumu hatırlıyorum o silahla kacıncı oluyosn bkalm.?

yeter küçümsemeyin sizi görelim ben size anthem ezigi , savi ezigi veya kankaman ezigi diye bir konu acsam zorunuza gitmezmi ? Kapatın su konuyu.---Anthem o silahla heryerde deisir.TD de 2. veya ace olurum genelde.SD de ise 3. olurum genelde deisiyor.Tmm teknik meselesi fln diyonuzda o bende yoksa olamazdim 2. 3. falan.Ben silahlarimla hava atmiyorum!! Beni küçümsüyorsunuz diye asagida kalmak istemiyorum sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri