HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
lan bi gel ws ye yendiğimin kaniti olarak koyacam resimler
Özelden konuşalım gel. Desdes konuyu kilitlermisin
Özelden konuşalım gel. Desdes konuyu kilitlermisingerçekten gel ws ye tmm birşey bilmiyorum kabul ediyorum ama bnm çar seni yener . Gel ws ye! Laf söylemek kolay.
Nasıl Yeneceksin Senin adamda +8 Shell Setmi var ya Knightmi oynuyosun arkadasım sen :m08: Bu oyun sadece Teknige Dayalıdır :m08: Gel istersen Benle WS at ama ben Boşa atmam 10.000 Zpsine
Oyun bitimi Save Alınıp Gmye verilicektir...Hack Olup olmadıgı Hack kullanan ban yer
kabulse cık karsıma Görelim ProMusun ....Nasıl Yeneceksin Senin adamda +8 Shell Setmi var ya Knightmi oynuyosun arkadasım sen :m08: Bu oyun sadece Teknige Dayalıdır :m08: Gel istersen Benle WS at ama ben Boşa atmam 10.000 ZpsineOyun bitimi Save Alınıp Gmye verilicektir...Hack Olup olmadıgı Hack kullanan ban yer
kabulse cık karsıma Görelim ProMusun ....
Birşey bilmiyorum derken bazı şeyleri bilmiyorum demek istedim.Ayrıca ben hack kullanmam.M4A1 custom var.Spop var.AC da 100.Sen beni küçümseyeceğine başka şeylerle uğraş kardesim! :l04:
m4a1 custom bide yelek almısn laf yapma burda marifet degil onları almak cünkü ihtiyaç duymuyoruz hep ace bizde oldugu icin
bu oyuna yeni başladıgımda hep değişik değişik silahlar almıstım onlarla bile en az 3. oldugumu hatırlıyorum o silahla kacıncı oluyosn bkalm.?
bu oyuna yeni başladıgımda hep değişik değişik silahlar almıstım onlarla bile en az 3. oldugumu hatırlıyorum o silahla kacıncı oluyosn bkalm.?m4a1 custom bide yelek almısn laf yapma burda marifet degil onları almak cünkü ihtiyaç duymuyoruz hep ace bizde oldugu icinbu oyuna yeni başladıgımda hep değişik değişik silahlar almıstım onlarla bile en az 3. oldugumu hatırlıyorum o silahla kacıncı oluyosn bkalm.?
yeter küçümsemeyin sizi görelim ben size anthem ezigi , savi ezigi veya kankaman ezigi diye bir konu acsam zorunuza gitmezmi ? Kapatın su konuyu.---Anthem o silahla heryerde deisir.TD de 2. veya ace olurum genelde.SD de ise 3. olurum genelde deisiyor.Tmm teknik meselesi fln diyonuzda o bende yoksa olamazdim 2. 3. falan.Ben silahlarimla hava atmiyorum!! Beni küçümsüyorsunuz diye asagida kalmak istemiyorum sadece.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)