DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

kerimmetin2 EZİĞİ xD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kankaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 990
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08:
Hayatımda bukadar ezik birini görmedim adam daha crossfire nin c sini bile bilmeyen ezik oyunun ustalarına laf atıyo 1 yıl uğraşsa yapamıyacağı char lara ezik diyor sonrada gidiyor allahın romanyalısının char ının linkini siteye benim char diye koyuyor arkadaşlar bu zavallı ma.lın nekadar ezik olduğunu bide şunlarla göstereyim.

Kendini akıllı sanan ezik bizi değil kendini kandırmak için bir konu açmış.

Arkadaşlar bu çarı 9 ayda bi arkadaşımla yaptık. :D durmadan kastık.Bir bakın güzelmi :D :D

Aynı görüşte olduğum arkdaşım çok haklı bende araştırdım kesinlikle onun charı deil.

bu char onun degilki gecen gun gordum bu adamı romanyalımı ne bu :@

k /d dediğin nedir :D

Allah aşkına oyunu 1 dk oynasaydım bile bunu bilirdim bunu bilmemek için gerçekten gerize.kalı olmak gerek.

kankaman carin normal ama o silahlarin hepsi süreli galiba :D black markete 100.000 gp harcadığına göre sürelidir.Onun için çar normal.7-8 gün sonra o silahlarin hepsi gidecek.Umarım birisi süresizdir :D

K/D nin ne olduğunu bilmeyen silah sürelimi süresiz mi onu bile anlıyamaz tabii. :D

saol öğrenMiş oldum :D :m08::m08: acemilik diyorsun ama bnm car seni ezer.Carin cok ezik.

Bay yalancı gittikçe batıyor ve titaniği solda sıfır bıraktı bile. :p:p:p:p:p:p

Kardeşim madem yalan söylicen bari onu batırma ztn senin hayatın yalan len adam olda gel böyle forumlara.

Bu arada modlar küfür kullanmadım aslında teknik olarak m.al bi küfür deil tabi noktayı çıkartmadığım sürece. :)

Kişiyi aşağılaman hiç hoş bir davranış değil ama neyse konu kalsın. Bir teke tek vs filan atın. Resmini koyun. Eziği görelim.. :)

Lafla peynir gemisi yürümez :D

Teşekkür ederim des_des3 böylebir konu açtığım içinde özür dilerim sadece bu adamın yalancı ve kimseye saygısı olmayan utanmazın teki olduğu için açtım konuyu kilitlersen darılmam. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri