kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Mmomt2 yanıt vermiyor hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yehu01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ayrıca çalışan bütün programlar kapalı oluyor dediğin gibi yani engelleyen bişey olduğunu da sanmam

sen partrun.dll yi kapatarak girdiğinde bu hatayı aldığına göre, benim de onu açarak mı girmem lazım? bu bir çözüm olabilir mi

Ben kendim kapattım onu engelleyen ya program vardır yada virüs

Eset nod 32 deneme lisanslı kurulum öneririm ama tarama yapdan önce mmomt2 yi tamamen bilgisayardan kaldırın bakalım

ama tarama yapmadan önce sistem ger yüklemeyi bir deneyelim 4-5 gün önce giriyorsanız çözüm olur belki
işe yaramassa dedigim gibi virüs taraması yapın.

Ben kendim kapattım onu engelleyen ya program vardır yada virüs

Eset nod 32 deneme lisanslı kurulum öneririm ama tarama yapdan önce mmomt2 yi tamamen bilgisayardan kaldırın bakalım

ama tarama yapmadan önce sistem ger yüklemeyi bir deneyelim 4-5 gün önce giriyorsanız çözüm olur belki
işe yaramassa dedigim gibi virüs taraması yapın.

combofix yaptım çözüm olmadı mmo yu kaldırdım taratmadan önce.tarattıktan sonra tekrar kurdum yine aynı hata
sistem geri yükleme de olmuyor en son 2 gün önce var büyük ihtimalle olmaz bana 4-5 gün öncesi lazım
esetin de çok işe yarayacağını sanmıyorum başka bir virüs programı deneyeyim olmazsa dediğini yaparım

combofix yaptım çözüm olmadı mmo yu kaldırdım taratmadan önce.tarattıktan sonra tekrar kurdum yine aynı hata
sistem geri yükleme de olmuyor en son 2 gün önce var büyük ihtimalle olmaz bana 4-5 gün öncesi lazım
esetin de çok işe yarayacağını sanmıyorum başka bir virüs programı deneyeyim olmazsa dediğini yaparım

Bu dedigimde olmassa formatı deneyin ve format olduktan sonra ilk mmomt2 yi yükleyin driverları attıktan sonra harici programlar yüklemeyin genede neyin engel olup olamayacagını bilemeyiz.

Bu dedigimde olmassa formatı deneyin ve format olduktan sonra ilk mmomt2 yi yükleyin driverları attıktan sonra harici programlar yüklemeyin genede neyin engel olup olamayacagını bilemeyiz.
metin2 için formatla uğraşamam reyis bir sürü program var silersem tekrar yüklemem haftalar sürer ama dediğini denicem birazdan sağol

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri