farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Mmomt2 yanıt vermiyor hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yehu01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

beyler 2 farklı pvp serverda daha denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum karakter seçme yerinde adamı seçiyorum yüklenme ekranı gelince donuyor nasıl düzelticem daha 4-5 gün önce oynayabiliyordum sonra normal metin2 ye girdim birkaç saat ertesi gün denedim bu hatayı verdi
bugün normal metin2 yi tamamen sildim tekrar yükledim yine düzelmedi

Boş bir vaktimde boş bir windows 7 bilgisayarda part run.dll kapatarak metin2 ye girdim sizin dediginiz hatayı yarattım

Anladıgım kadarıyla login ekranına giriyorsunuz serverlara giremiyorsnuz

fzw0Xbz.jpg

Böyle bir hata alıyorsanız sisteminizde ya virüs var yada çalışmayı engelleyen bir program var mmomt2 yi silerek sistemde bir anti virüs ile tarayın ondan sonra tekrar yükleyin oyunu bakalım dll hasarda görmüş olabilir görmüşse format öneririm.

Anti vürüs ile tarayıp oyunu kurdugunuzda oyuna girmeden bütün çalışan programları sonlandırın.

Son düzenleme:
sgtprice aynen o hatayı veriyor
dediğin gibi virüs olabilir çünkü bunu son formatladığımdan beri (2-3 ay önce) virüs programı yüklemedim üşendim virüs de olabilir
hangi programı önerirsin
çalışmayı engelleyen program olduğunu sanmıyorum 4-5 gün önce giriyordu o süre içinde de yeni birşey yüklemedim hatırladığım kadarıyla

yardım için sağol ayrıca

ayrıca çalışan bütün programlar kapalı oluyor dediğin gibi yani engelleyen bişey olduğunu da sanmam

sen partrun.dll yi kapatarak girdiğinde bu hatayı aldığına göre, benim de onu açarak mı girmem lazım? bu bir çözüm olabilir mi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri