Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Give_Basic_Weapon.start Sorunu

Lotus271

Level 5
TM Üye
Konular
25
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
Başarım Puanı
62
TM Yaşı
13 Yıl 1 Ay 23 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Merhaba;

HiperDC'den 2GB'lik Metin2 sunucusu aldım. Putty'den start verdim ve oyunu başlattım, başlangıç itemlerini "give_basic_weapon.start" daki gibi verdi. Aradan 1-2 saat geçti server içi düzenlemelerde sıra "give_basic_weapon"a geldi ama
Kod:
/usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget/login

bu dizinde
give_basic_weapon dosyası yoktu. Silinmiş. Farklı bir give_basic_weapon dosyasını bu bölüme atıp serveri açtığımda ise şu hatayı alıyorum.

Kod:
[B][SIZE=4][COLOR=#0000ff]cannot find quest index for give_basic_weapon[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#0000ff]Assertion failed (!cannot find quest index), function LoadStateScript, file questnpc.cpp, line 99.[/COLOR][/SIZE][/B]
Server hiçbir give_basic_weapon dosyasını kabul etmiyor. Sunucunun sağladığı yani kendi give_basic_weapon.start'ı bile.

Ne yapmalıyım bilgisi olan varmı ?

Arkadaşlar bu sorunla karşılaşanlar önce cd /usr/game/share/locale/turkey/quest yazıp enterlasınlar putye sonra ./qc give_basic_weapon.quest yazıp enterlasınlar sonra /usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget/login kısmına gelen give basici editle olur.

Problemin kaynağı give_basic_weapon.quest adlı dosyanın ...../turkey/quest/ içerisinde olmamasından kaynaklanıyor mıhtemelen..
editlediğin give basic weaponun birini .start olarak kaydedıp notarget/logine atacaksın.
Diğerini give_basic_weapon.quest olarak aynı şekılde kaydedıp turkey/quest içine atacaksın.

Hiperdc game dosyası biraz gariptir.
level atlamak ıcın gereken exp oranları düşürülmüş oldugundan diğer serverlerle aynı exp rakamlarını kullanamazsın deneyerek bulman gerekecek.

bi teşekkur yeter.

Teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri