- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 62
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Merhaba;
HiperDC'den 2GB'lik Metin2 sunucusu aldım. Putty'den start verdim ve oyunu başlattım, başlangıç itemlerini "give_basic_weapon.start" daki gibi verdi. Aradan 1-2 saat geçti server içi düzenlemelerde sıra "give_basic_weapon"a geldi ama
bu dizinde give_basic_weapon dosyası yoktu. Silinmiş. Farklı bir give_basic_weapon dosyasını bu bölüme atıp serveri açtığımda ise şu hatayı alıyorum.
Server hiçbir give_basic_weapon dosyasını kabul etmiyor. Sunucunun sağladığı yani kendi give_basic_weapon.start'ı bile.
Ne yapmalıyım bilgisi olan varmı ?
HiperDC'den 2GB'lik Metin2 sunucusu aldım. Putty'den start verdim ve oyunu başlattım, başlangıç itemlerini "give_basic_weapon.start" daki gibi verdi. Aradan 1-2 saat geçti server içi düzenlemelerde sıra "give_basic_weapon"a geldi ama
Kod:
/usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget/login
bu dizinde give_basic_weapon dosyası yoktu. Silinmiş. Farklı bir give_basic_weapon dosyasını bu bölüme atıp serveri açtığımda ise şu hatayı alıyorum.
Kod:
[B][SIZE=4][COLOR=#0000ff]cannot find quest index for give_basic_weapon[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#0000ff]Assertion failed (!cannot find quest index), function LoadStateScript, file questnpc.cpp, line 99.[/COLOR][/SIZE][/B]
Ne yapmalıyım bilgisi olan varmı ?