Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Bilişim Aranıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxcezaxx456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 712

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Sayın Bilişimciler.

Ben Hüseyin İspir.
Öncelikle İlk Aradığım Bilişim Özelliklerini Belirtmek İsterim Önceki Actığım pvpde bilişimciler Çok geç ilgilenip çok zor ve geç çözüm buluyorlardı bunu kesinlikle istemiyorum.
250-500 arası almıştım daha 100 olmadan bir lag oluyordu çoğu userimi öyle kaybettim.

Sık sık Teknik Sorunlar Oluşuyordu. Sürekli Onlarla Geçiyordu Zamanım userlerde o halde nasıl geldi ondada şaşmıyor değilim.

Bu Sorunların Hiç Biri Hiç Bir Zaman Demiyorum Ama o Kadar sık yaşatmayan bir Bilişimci Arıyorum..

Ben Hüseyin İspir.
Öncelikle İlk Aradığım Bilişim Özelliklerini Belirtmek İsterim Önceki Actığım pvpde bilişimciler Çok geç ilgilenip çok zor ve geç çözüm buluyorlardı bunu kesinlikle istemiyorum.
250-500 arası almıştım daha 100 olmadan bir lag oluyordu çoğu userimi öyle kaybettim.

Sık sık Teknik Sorunlar Oluşuyordu. Sürekli Onlarla Geçiyordu Zamanım userlerde o halde nasıl geldi ondada şaşmıyor değilim.

Bu Sorunların Hiç Biri Hiç Bir Zaman Demiyorum Ama o Kadar sık yaşatmayan bir Bilişimci Arıyorum..

Merhaba , hocam konunuzu inceledim , bizimle çalışmaktan emin olun pişman olmayacaksınız. Her iki tarafında güzel bir iletişim içinde olarak bu işi sürdüreceğine inanmaktayım , elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışmaktayız.Herhangi bir sorunda bizden rahatlıkla destek alabilirsiniz.Daha ayrıntılı görüşmek istiyorsanız ;

İletişim ;

Msn : satis@arslanlarbilisim.com
Facebook : www.facebook.com/ArslanlarBilisim
Web : www.arslanlarbilisim.com
Canlı destek : Canlı DESTEK
YS No : 2641

Arslanlar Bilişim İnternet Teknolojileri *

logo.png

Merhabalar , Firmamız aradığınız özelliklere yakın files ve sunucu fiyatlarına sahiptir ve ödeme yaptıktan ortalam 10dakika içerisinde sunucunuzu kurup tarafınıza teslim etmektedir.

Biz sizinle çalışmaktan onur duyarız ve eğer sizde bizimle çalışmak isterseniz
Tanıtım Konumuz : İncelemek İçin Tıklayınız
İletişim İçin Skype : nixea.net
İletişim İçin CanlıDestek :TIKLAYINIZ
Sunucu Paketlerimiz
newcom.png

Ben Hüseyin İspir.

Xeon İşlemcili Üstün Performanslı Sunucularımız Mevcut.
Sunucu Korumaları Ücretsiz Olarak Kurulmaktadır.
Server Fileslerimiz En Güncel Eklentili Mysql Hataları 0 Log Tutmayan Syeser Özelliğini Barındırmaktadır.
1GB Metin2 Sunucusu 35TL'Den Başlamaktadır.
Ayrıntılı Bilgi İçin Skype Adresimiz ; omak.bilisim
Tanırım Konumuz ; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...islemci-kalitesiyle-metin2sunuculari-com.html
Yer Sağlayıcı ; 2919
Web Sitemiz; http://omakservers.net/

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri