berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Yeni] Metin2 Shop Mükemmel Ötesi Bir Script

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BedirhanERKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşekkür Ederim , Evet şuanda ürün tanıtım olarak koydum tamamlandığında fiyat ve demo ve video hazırlayaçağım...

Bugların hepsini bizzat ben denedim hiç bir şekilde olmuyor. Yeni çıkan buglara da çözüm getirebilirim...

Konuya da koyduğum resimlerden de anlaşılabilir.
res7.png

Aynı Ögeyi birden fazla getirdiğimizde ki durum

res8.png

Örnek İteme gelen efsunların dışındaki bir efsun yazıldığında ki işlemin aynısını yaptım Bu Resimde ; normal değer 16

res9.png

Bu resimde ise 16 olan değeri 85 yaptım efsuna dikkat Delici Vuruş ve Satın Al dedim

res10.png

Delici Vuruşu getirmedim Yeterli Bakiye Yok dedi 5em vardı item 500 emdi

res11.png

Delici Vuruşu getirdim ve hata verdi yeterli bakiye olmamasına rağmen hata verdi ve aynı efsun yok bunu neden verdi çünkü Delici Vuruşun efsun değerini değiştirdim Sistem bunu biliyor ve direk hata veriyor ve satın alma işlemine geçmiyor.

res12.png

Paramı Düzenledim ve sayfayı yeniledim ve eski değerler yüklendi ve itemi satın aldım..
hmm iyi ozaman bug yapılmıyorsa
eğer editli serverim olsaydı alırdım
hayırlı satışlar

Güncel , Konuda bazı yenilikler ve resimler eklenecektir.

Almanyada paylaşilan bir item shop geliştirmişssin iyi olmuş.

Almanyada paylaşilan bir item shop geliştirmişssin iyi olmuş.

Almanyada paylaşılan bir scriptte türkçe class , türkçe fonksiyon tanımlanıp kullanılmışsa şaşırtıcı ve almanca paneli kim gidip türkçe yapsın ki halbuki sadece arayüzü yapsa yetecek ti ama şuanda bu değil kodlamaların hepsi türkçe yapmış konudan paylaştığım görüntüleri göstereyim ve ne kadar mantıklı olduğunu doğrula yalım birlikte...

res16.png

Site["title"] vb gibi tanımlar kullanmışım hatta onu bırakmışım site["lisans"] kullanmışım.
Onu bıraktım class çağırıyorum ve türkçe çağırıyorum Metin2 Panellerinde kolay kolay class kullanılmaz ve kullanamazlar çünkü neredeyse bir panelden %80 daha fazla kodluyoruz ve class hızlı işlem mekanizmalarında kullanılan bir sistem ve Php 5.x yeni yeni kullanılmaya başladı.

res17.png

class klasörü , tema ve diğer klasörler hepsi türkçe

tarihleme.png

İndex.php dosyasını oluşturduğum tarih : 23 Haziran 2013 Pazar , 23:10:54 Saatinde oluşturmuşum.
Konuyu 26.06.2013, 23:08 ve en son düzenlemeyi 26 Haziran 2013 günü düzenlemişim.

res18.png

Bu resimi yeni koyuyorum class içindeki sayfalandırma.php dosyasının içerisindeki metin içeriği
Kodlamaların hepsi türkçe tema , dizi , ekle , kontrolet vb gibi

res19.png

Buda aynı şekilde yeni resimdir. Efsun.php classının görüntüsüdür normalde jaxen2'de efsun kontrolünü birden fazla if else kullanılmış onu başka bir yere entegre etmek isteseniz edemezsiniz ama bunu entegre etmek çok basit ki Almanlar da bunu yapmaz.

res20.png

Şimdi sıfırdan kodladığı kanatına biraz inanmışsınızdır ki şimdi tam inandırmak için temanın .html dosyalarının görüntüsü

res21.png

Temanın .html'den .tpl dönüştürülmüş hali

Bunlar Pc'deki Kanıtlar Birazda Kağıtlardan kanıtlayalım...

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

Evet Siz Görüşünüzü ortaya koydunuz alman panelini geliştirmişsiniz dediniz bende size
Türkiye'deki geliştirilen paneli gösterdim.
Teşekkür Ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri