Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
forum ölecek gibiMerhaba adminim,Öncelikle burda online mod olması gerekiyor ki şuanda yok fazla ilgilenen bu bölümde temizlenmesi gerekiyor ve darkorbit kategorisine,ekran görüntüler v.b şeklinde bölüm açılabilir,herkez viruslu bot v.s paylaşıyor.Son zamanlarda bazı şeylerden şikayet ettiğinizi görüyorumAçık söylemek gerekirse bu bölüme giren kullanıcı sayısı az değil. Fakat sizlerinde söylediği gibi bu kişiler aktif olarak kullanmıyorlar forumu. Sadece bakıp çıkıyorlar bir nevi.
Sizlerin önerileri nelerdir ? Yeni alt forum açılmasımı veya başka birşeymi ?
Merhaba adminim,Öncelikle burda online mod olması gerekiyor ki şuanda yok fazla ilgilenen bu bölümde temizlenmesi gerekiyor ve darkorbit kategorisine,ekran görüntüler v.b şeklinde bölüm açılabilir,herkez viruslu bot v.s paylaşıyor.
ben başvuru yapayım mı diyecem ama kabul etmezler herhalde

Merhaba adminim,Öncelikle burda online mod olmasý gerekiyor ki þuanda yok fazla ilgilenen bu bölümde temizlenmesi gerekiyor ve darkorbit kategorisine,ekran görüntüler v.b þeklinde bölüm açýlabilir,herkez viruslu bot v.s paylaþýyor.
Online olmaddıgıma bakma isten biel kontrol ediyorum

Senin için demedimOnline olmaddıgıma bakma isten biel kontrol ediyorum![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)