Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şöyle bir eşyde olabilir bütün sw lerde turkmmo adı altında klan toplanabilir ve bu klana alınanlar sadece turkmmo üyelerinden olur buda forumumuza aktif üye kazandırır ne dersiniz?
Evet aslında buda olabilir.Fakat her serverden yeterli sayıda üye çıkacağını sanmamŞöyle bir eşyde olabilir bütün sw lerde turkmmo adı altında klan toplanabilir ve bu klana alınanlar sadece turkmmo üyelerinden olur buda forumumuza aktif üye kazandırır ne dersiniz?
oda doğru bir ts altında toplanabiliriz aslında ama kimse yok forumda artık 130 kişi görünüyor 5 kişi felan aktif.Aktif olmayanları atsalar keşkeEvet aslında buda olabilir.Fakat her serverden yeterli sayıda üye çıkacağını sanmam

böyle bir konu açmıstım 10+ gelicek kişi vardı fakat 2 kişi filan geldi iptal ettim gelicem diyip gelmeyen çok fazla bu gidişle mod olmadan bırakıcam oyuna girdiğimde yok :SEvet aslında buda olabilir.Fakat her serverden yeterli sayıda üye çıkacağını sanmam
Adminim 1 yıl önce size söylemiştim.İlgilenicem demiştiniz orda kaldı 
Bir yıl önce yapsaydınız iyi olurdu ama şimdi pek işe yaramaz gibime geliyor.

Bir yıl önce yapsaydınız iyi olurdu ama şimdi pek işe yaramaz gibime geliyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)