noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

QuerSlayer (Jüpiter) VEDA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuerSlayer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hayatında Başarılar.

Kurt kocayınca itin maskarası olurmuş :) he diyelim geçelim. Tam adını bilsek üniversitede falan karşılaşırsak eğer kanka oluruz olum ayıp ettin :D oyun ayrı real ayrı hahaha :D bırak bırak iyi edersin oyun falan ne kazandırıyor :)

Son düzenleme:
Kurt kocayınca itin maskarası olurmuş :) he diyelim geçelim. Tam adını bilsek üniversitede falan karşılaşırsak eğer kanka oluruz olum ayıp ettin :D oyun ayrı reel ayrı hahaha :D bırak bırak iyi edersin oyun falan ne kazandırıyor :)

İnşallah inşallah. Buluşuruz Gazi Tıp'ta :) Ben seninle top gibi oynarım :P He bu arada sen ne zaman kurt oldun la çakal :) Özel mesaj gönder ben sana adımı da söylerim numaramı da :)

İlk defa doğru bir şey söyledin. Oyunla reeli karıştırmamak gerekir ama sen fazla hırs yapıyorsun. Kalbe zarar tatlım :)) Aslında iyisin ama bazen aşırı derece de gıcık birisi oluyorsun. Bu da sana karşı cephe almama neden oluyor.

Zeynep olayına gelirsek onu hala seviyorum :) Bekliyorum onu hala, bir gün gelecek biliyorum. Çaresizim elden gelmiyor bir şey. Tek tesellim umut. Sana garip gelir ama o zümrüt gözleri aklımdan çıkmıyor. Bekliyorum şekerim, dönene kadar da beklerim ;)

Anlayacağın bağlamamın telleri öptüm bütün kelleri. Sana reelde başarılar.

Her son bir başlangıçtır, derslerine iyi çalış :)
(Fen Liseli tavsiyesi, sonra ağlama )

:) Sen özelden yaz görüşürüz. Hırs falan değil benimkisi oyundan zevk alacaksam en doruklarda olmam lazım :) onun için çabaladım zaten mmo'da da. Düşmanlık arkadaşlık hepsi fıss :D senle düşmanız bak daha çok görüşüyoruz. Aşkımda takmıyor artık beni :D gıcık olduğum adama gıcık davranırım haklısın bu konuda. Helalleşiriz seninlede ;)

:) Sen özelden yaz görüşürüz. Hırs falan değil benimkisi oyundan zevk alacaksam en doruklarda olmam lazım :) onun için çabaladım zaten mmo'da da. Düşmanlık arkadaşlık hepsi fıss :D senle düşmanız bak daha çok görüşüyoruz. Aşkımda takmıyor artık beni :D gıcık olduğum adama gıcık davranırım haklısın bu konuda. Helalleşiriz seninlede ;)

Tekmeyi yedin hala aşkım diyorsun, gerçekten garip :) İnsanda biraz gurur olur dimi :)) Benim senle bir problemim yok şekerim sadece sana kıl oluyorum o kadar. Helalleşiriz ne olacak, bence bir sıkıntı yok. Ayrı gezegenlerin insanlarıyız :P
Hırs yapmaya değecek bir oyun olsa emin ol sizin zamanınızda sırtımı yere getirecek biri çıkmazdı :) Buna hiç şüphen olmasın
:Ç Dediğim gibi özel mesajla yaz bilgilerini bir konuşalım .)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri