raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

QuerSlayer (Jüpiter) VEDA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuerSlayer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

QuerSlayer

Level 3
TM Üye
Konular
30
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 5 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
68
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Metin2 kariyerim bundan 5 sene öncesine dayanıyor tabi arada belli başlı boşluklar olmadı değil. Ban , hesabın soyulması , oyunun eski tadı vermemesi vs. MMMOMT2'ye başlamamı sağlayıp sonrasında ortadan kaybolan dostum , sırdaşım JusTC sana teşekkür etmeyi borç bilirim. Sebebine gelecek olursak bu oyundaki gerçekten güzel karakterlerle, kişiliklerle tanışmama vesile oldu. Bütün online oyunlarda benimle birlikte eğlenen, bana tutumlu olmayı gereksiz harcama yapmamayı öğreten tam bir Kayserili dostum IExTaZyI. Jüpiter kariyerim boyunca ilk bir ay dışında yanımda olan bana sevginin mesafelerle durdurulamayacağını öğreten XxZeYnP26. Onu anlatmaya başlarsak çok uzar konu :) Bi görünüp bi görünmeyen çok tatlı biri IviCadela. Benim gazıma gelip oyuna başlayan daha sonrasında benim ismim verilerek hesabı soyulan ve silinen tam bir savaşcı OldBoys1905. Oyunda beni güldüren eğlendiren arkadaşlarım isim vermiyorum tek tek. Tabi düşmanım da yok değil ama onlarada selamlar. Aslında çok gereksiz oyun için düşmanlık ama insan sevmeyince sevmiyor :D hayatım boyunca tanıdığım en ukala , yapışık kişilik AxiDewiL. İyidir değildir bilemem ama bizim kutuplarımız birbirine her zaman zıttı :) Neden bıraktım sorusuna gelirsek.
Bu oyun gerçekten oyunken güzeldi , amacını saptırdılar zevk vermemeye başladı. Arkadaşlıklar bozuldu , kırıldı. Ama keşke başlamasaydım demiyorum içimden çünkü ben gerçekten güzel zaman geçirdim.
Hepinize iyi tatiller , bol eğlenceler dilerim. Temennim ise bu vakitlerinizi oyun içinde değil de sosyal ortamlarda geçirmeniz :) Çünkü illaki bırakılacak oyun geçici. Ama çevreniz iyi olursa bir ömür mutlu , huzurlu olacağınız bir arkadaş ortamına sahip olursunuz. Elveda

pjjwu.jpg

Son düzenleme:
Konuna yorum yapmayacaktım ama adım geçtiği için bir iki cümle yazma gereksinimi duydum.
İlk olarak biraz seviyeni yükselt, benle ilgili sorunlarını foruma yansıtma.
Seninle muhattap olmaz iken hala bana laf atıyorsun sanırım benden yana acın bayağı büyük :Ç

Zeynep olayına gelirsek tekmeyi yedin hala konuşuyorsun. Yağcı Quer :))

Oyunu bırakma sebebini açıklarken biraz daha samimi olmanı beklerim :)

Reelde başarılar...

İmzadaki söz sana gelsin ;)
Sağdan git Quer :)

Son düzenleme:
:) ahahaha hadi giderken güldürdün yine beni teşekkür ettim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri