HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ozaman formu canlandıralım bi mod glesin ve şu sabitekileri dahi bütün konular kitlensin bizde bütün konuları güzelce daha anlaşılır olarak açarım ve yeni konular unutulmuş konuları açalım
O öncelerden biri olarak o hale geri dönemsini isterdim muhabbet dönerdi ama güzel günlerdi ama artık bişey paylaşıyorsun 3 yılda 4-5 cevap 
HErneyse iyi forumlar Ve konu Kitlenmeye uygundur.
Üstteki yorumu yeni gördüm atını .. kovboyumuzda gelmiş eskilerden tanıdığım bir isim
Begafeyide anımsadım ama konuyu açan arkadaşı çıkaramadım.

Üstteki yorumu yeni gördüm atını .. kovboyumuzda gelmiş eskilerden tanıdığım bir isim

Son düzenleme:
O öncelerden biri olarak o hale geri dönemsini isterdim muhabbet dönerdi ama güzel günlerdi ama artık bişey paylaşıyorsun 3 yılda 4-5 cevap
e okul bitti doğru buraya geldik bende seni hatırladım bu arada begafeyi galiba bend ehatırlıyom acaba baskın vidoları çekip atanmıydı?
e okul bitti doğru buraya geldik bende seni hatırladım bu arada begafeyi galiba bend ehatırlıyom acaba baskın vidoları çekip atanmıydı?
Aynen öyle Biz ne yapsak canlanmaz bu forum artık.O öncelerden biri olarak o hale geri dönemsini isterdim muhabbet dönerdi ama güzel günlerdi ama artık bişey paylaşıyorsun 3 yılda 4-5 cevap
CryBele Hatırlarsın Belki

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)