- Konular
- 631
- Reaksiyon Skoru
- 1,577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 251
- MmoLira
- -259
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar panel Aaslında bir yabancı metin2 serveri için yapılmıştı, fakat firma sonradan vazgeçti ve başka panel satın aldı. bu panel tasarımı elimde kaldı.
Panel kesinlikle açıksızdır, ve bir çok üyemiz hayrandır. kodlama yenilendi yukarıdaki gereksiz kutu falan kaldırıldı.
panel çeken programlar engellendi. sağtık falan işlemiyor + kodlar şifrelendi. normal olan metin55 panelinin görsellerinin olduğu bölümün ismi değiştirildi. Resimlerinde öyle.
çalınmaması için elimizden geleni yaptık, panel yabancı fakat elimde türkçe olarakda bulunmakda.
ve yanında ise uyumlu indexini veriyorum. + logo facebook kapak bannervb. isterseniz yardımcı oluruz.
Bu panel tasarımını ben önceki bilgisayarımda yapdım. Ekran kartı yüksek olunca yeni bilgisayarda açıklarımı gördüm.
Ve bu açıkları giderdim aslında bu panelin V2 hali. Tasarımları birkez daha elden geçirdim.
Panel kesinlikle warezlenmez. çalınması halinde fix atabiliyoruz!
Mesela effect dışkıları kalkdı ve daha fazlası yenilendi tasarımda.
Yazıları Okumadan Göz Gezdirmeyiniz.
PSD isterseniz fiyat değişebilir.
TASARIM ;
Panel kesinlikle açıksızdır, ve bir çok üyemiz hayrandır. kodlama yenilendi yukarıdaki gereksiz kutu falan kaldırıldı.
panel çeken programlar engellendi. sağtık falan işlemiyor + kodlar şifrelendi. normal olan metin55 panelinin görsellerinin olduğu bölümün ismi değiştirildi. Resimlerinde öyle.
çalınmaması için elimizden geleni yaptık, panel yabancı fakat elimde türkçe olarakda bulunmakda.
ve yanında ise uyumlu indexini veriyorum. + logo facebook kapak bannervb. isterseniz yardımcı oluruz.
Bu panel tasarımını ben önceki bilgisayarımda yapdım. Ekran kartı yüksek olunca yeni bilgisayarda açıklarımı gördüm.
Ve bu açıkları giderdim aslında bu panelin V2 hali. Tasarımları birkez daha elden geçirdim.
Panel kesinlikle warezlenmez. çalınması halinde fix atabiliyoruz!
Mesela effect dışkıları kalkdı ve daha fazlası yenilendi tasarımda.
Yazıları Okumadan Göz Gezdirmeyiniz.
PSD isterseniz fiyat değişebilir.
TASARIM ;
Son düzenleme:
- Konular
- 489
- Online süresi
- 2h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 229
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 227
- DevLira
- 0
Hocam Fiyatı Düşürürsen Daha Cok Satacağını Umuyorum
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tasarımın Güzelmiş hayırlı satışlar
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
index v.s istemıyoruz , sadece panelin son fiyatı nedir ? Böyle bir şey arıyorum . Kendi Serverim İçin .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)