Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
CENK sen anca alemın arkasından atıp tutan karekterı 3 kurus etmeyen pıyasada degersız bir halt ettıgını sanan HIRSIZ ın tekısın hırsızsın dıyorum çünkü agzınla soyledın bana akıllı ol sv fazla buyuk degıl dar gelmesın sanada banada
He bu arada CENK yazmıssın 5 adet dızerım dıye gel benım 1 saatte dızdıgım charın yarısını dız senın hırsızlıkla elde ettıklerın bıle bende bulunanın 10/1 bile etmez ne müslüm müş ki öyle saglam item dizmiş müslümün itemler olmasa sadece çöpten ibaretsin birde şurdan müslümü tebrik edeyim dedim sv de üzerine item dizen yokmuş be itemleri seni bile adam etmişse daha diyecek yok bence
sen kimsin kimin sıçtığısın adam ol ağzım açtırma arkamdan atıp tutan senin gibi it oğlu itler arkamdan kufur eden sensin gel yüzüme serveri bana dar edecekmiş gel et bakalım kim kime dar ediyor arkasından it dediğin çocuğa şimdi benle tartıştı diye yalakalık yapma serveri gel dar et hadi bildiklerimi burdan yazmıcam ama asıl HIRSIZ senisin bunu da serverde sayılı kişiler bilir bak rahatına oyununu oyna yoksa servere girdiğine gireceğine pişman ederim seniii
Son düzenleme:
Bu olayların buralara varıcagını tahmin etmemiştim , ama öncelikle cem olsun , cenk olsun , serdal olsun gavisconu tanımıyorum ama eğer söylenenler doğruysa bi hırsızlık muhabbetı donuyor gavıscon bunu kabül ediyor , serdala gelince , arkadan atıp tutup yuzune gulmek insanlara yakışmaz serdal , şimdi cemle devrimin arası bozuk diye böyle boş muhabbetlerden faydalanıp adamları yanına çekmek yakışmaz 30 yaşında adamsın sen sonuçta , cem sana gelince sen tahminimce haklısın , ama o dünkü para mevzusundanda cenk haklı , karşılıklı hatalar var , ama hataların büyüğünü ben yaparım , dönüşü olmayan bi yoldayız .. her hata bakiredir tekrarı zevke girer , oyunda savaşarak gösterin kozlarınızı iyi forumlar
Vala benim her dizdiğim char istel legal ister illegal her türlü sağlam oluyor.Serdalın kimseyi bir yere çektiğinide yok zaten cem özünde royaldedir.Ya ben anlamıyorum bu devrim loncası ve çocuklarını yani.Dağdan geldiler bağdakine ötüyorlar.Herkes yerini bilsin ama dimi.Tabi devrimden 100 kişi varsa 3 ü iyi insanlar iyilerin 3 üde 97 inin içinde araya gidiyor ama yapıcak birşey yok.Tek lafım şu kimse nerden geldiğini unutmasın.Sen alicem 1 ay önce ona buna abi diyerek ortada gezen herkese yalakalık yapan şimdi bey olmuş karşımıza geçmiş teallam.Zaten serdalın cenk hakkındaki yorumuda doğrudur.Bu kadar yani kimse ne olduğunu nerden geldiğini, ne ve kimin sayesinde şuan ki yerinde unutmasın.Hiçbir şey bilmeseniz bile haddinizi bilin yeter
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)