Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
madem biliyosun ne olduğumu neden loncamdaydın düne kadar altını çiziyorum loncam
)
)madem biliyosun ne olduğumu neden loncamdaydın düne kadar altını çiziyorum loncam)
Loncam mı? güldürme beni
o loncada liderlerden bile değilsin sadece alma yetkin var ayrıca madem senin loncan dün niye çıkıp başka lonca kurdun? İnsan kendi loncasından çıkarmı
Ben o loncada tek lider olarak Patagonya'yı görürüm 
yetkimi kendim kaldırdım bile bile ki senin yüzünden çıkmam loncamdan falan istediğim zamanda o yetkiyi alır istediğimi atarım dün 30 kişiden 8 kişiye inidirdim mesela loncayı 
canım senin derdin bizden item koparma düşüncesiydi baktın olmuyo kirleteyim bunları hemen, ne de olsa serdal abinede yaptın aynısını değilmi?
he bak şimdi serdal sana epey item vermişti ama
bizden bişey koparamassın hadi yaylan sen kimsin nesin 3 kuruş etmeyen bi veletsin 

canım senin derdin bizden item koparma düşüncesiydi baktın olmuyo kirleteyim bunları hemen, ne de olsa serdal abinede yaptın aynısını değilmi?
he bak şimdi serdal sana epey item vermişti ama
bizden bişey koparamassın hadi yaylan sen kimsin nesin 3 kuruş etmeyen bi veletsin 
Ahahahahahyetkimi kendim kaldırdım bile bile ki senin yüzünden çıkmam loncamdan falan istediğim zamanda o yetkiyi alır istediğimi atarım dün 30 kişiden 8 kişiye inidirdim mesela loncayı
he bak şimdi serdal sana epey item vermişti amabizden bişey koparamassın hadi yaylan sen kimsin nesin 3 kuruş etmeyen bi veletsin
![]()

item koparma diyor 

D ulan item koparmak istesem hepinizi soyardım 

D: ne komik adamsın la sen
senin kopardığın itemler belli hırsız 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)