R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

FreeBSD 9.0 64 Bit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan T828
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bazı forum,blog v.b sitelerin de freebsd kurulumu var ama içerisinde bazı gösterilmeyen resimler var ve bazı arkadaşlarımız kuramıyor sizleri bilişimlerden kurtaracak çözümm kendi Bilgisayarınızı veya Başka kullanılmayan pc'yi sunucu,vps server haline getirmek bir çok paylaşımda login olduktan sorna ne yapılacağı yazmıyor.. Ben en kısa sürede burada turkmmo halkı ile paylaşıcam anlatımı bizzat bana ait alıntı yoktur :) size kurduğum vps serverden görüntü göstermek istiyorum ;

Benim Tek Sorunum Bu Makinaya Uzaktan Nasıl Bağlanıcaz Port Açmak Gerekiormu ? Modeme En Kısa Zaman Zarfı İçerisinde Bu Sorunuda Halletip Sorunsuz Bir Şekilde FreeBSD 9.0 64 Bit Wmvare İle Kurulumu Paylaşıcam Kendinize İyi Bakın Turkmmo Halkı Bana Bu Arada Taş Atanlar İllaki Olacaktır.. Alındırış Etmıyorum :) Keyifli Forumlar...

İnşallah Daha İlerilere Giderek Güzel Server Satışları Yaparsın Hayırlı Olsun Diyorum İlk Yorum Benden Olsun Güle Güle Kullanmak Sizden...

İnşallah Daha İlerilere Giderek Güzel Server Satışları Yaparsın Hayırlı Olsun Diyorum İlk Yorum Benden Olsun Güle Güle Kullanmak Sizden...
Hocam Teşekkür Ederim Yanlız Satış yapmıyorum bazı forumlarda freebsd kurulumu eksik sysinstall kısımları yok onları ve kurulumun tamamını anlatıcam benim parayla bulla işim olmaz :) turkmmo halkı faydalansın istiyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri