HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Fbsunucunun bor bilişim olduğu zaten kanıtlandı önceden. geçmişi açarsak savcıyım dediğin konuşmaları da yayınlarım . Sorun yok![]()
Tıpkı Çocuk Tıpkı .
Neyse Adminlerin Konuyu Kapatmasını Bekliyorum . @tuxuuu;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgisayarım olsa sorun olmayacak da işte yok kaldı ki ben reklam konularına bakmıyorum.Son olarak da rankı veren arkadaşımız SuFLeR neden verdiğini arkadaşa söyleyin biz zaten fbsunucu olduğunu biliyorduk tuxuuu ile beraber ıpden araştırma yaptık fakat reklam konusu olduğu için ve o zaman rankı da yoktu birşey yapmadık ama daha şimdi gördüm bugün rankı almış rankı veren arkadaşımız detaylı araştırmamış dikkatsizliğine gelmiştir.Dediğin gibi şuan telefondan giriyom bilgisayarım bozuk tuxuuu mesaj atıyom bakıcak rankı alınsa bile reklam için birşey yapamayız.
Eğer Bu konuda admin sessiz kalırsa ,Bilgisayarım olsa sorun olmayacak da işte yok kaldı ki ben reklam konularına bakmıyorum.Son olarak da rankı veren arkadaşımız SuFLeR neden verdiğini arkadaşa söyleyin biz zaten fbsunucu olduğunu biliyorduk tuxuuu ile beraber ıpden araştırma yaptık fakat reklam konusu olduğu için ve o zaman rankı da yoktu birşey yapmadık ama daha şimdi gördüm bugün rankı almış rankı veren arkadaşımız detaylı araştırmamış dikkatsizliğine gelmiştir.Dediğin gibi şuan telefondan giriyom bilgisayarım bozuk tuxuuu mesaj atıyom bakıcak rankı alınsa bile reklam için birşey yapamayız.
Sonrasında kimse gelip bu forumda adalet var demesin çünkü admin forum kurallarını çiğnemiş olcak eğer o reklam kalkmazsa. Reklamın ücreti neyse amacı paraysa ben veriyim reklamada gerek yok yani adalet için 150 tl değil hayatımızı veririz yeterki gençlerimiz kardeşlerimiz soyulmasın !
@admin; reklam iptal edilmicekse ücreti neyse ben karşılıcam ama o reklam ve bu sahtekar firma bu forumdan uzaklaştırılıcak.
Yeterli kanıt delil ve benzeri herşeyi sunduk size. İyi Forumlar.
Ek olarak , Hosting Rankı Bulunmayan Firmalar Forumda Hosting vs. Ticareti Yapamaz. Forum Kuralları
Son düzenleme:
Daha fazla bişi demeye gerek yok kanaatimce herşey açık ve net.Eğer Bu konuda admin sessiz kalırsa ,
Sonrasında kimse gelip bu forumda adalet var demesin çünkü admin forum kurallarını çiğnemiş olcak eğer o reklam kalkmazsa. Reklamın ücreti neyse amacı paraysa ben veriyim reklamada gerek yok yani adalet için 150 tl değil hayatımızı veririz yeterki gençlerimiz kardeşlerimiz soyulmasın !
@admin; reklam iptal edilmicekse ücreti neyse ben karşılıcam ama o reklam ve bu sahtekar firma bu forumdan uzaklaştırılıcak.
Yeterli kanıt delil ve benzeri herşeyi sunduk size. İyi Forumlar.
Konuyu inceliyorum @AsiServers; ö.mlara gerekli cevapları vermelisin
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...