- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba sevgili arkadaşlar , bugün yaptığımız araştırmalarda asiservers ve bor bilişim ve fbsunucu firmalarının tek bir firma olduğunu gördük,
Çalışmalarda benimle birlikte araştırma yapan arkadaşlarım ;
@MajorBilisim;
@OmakServers;
Sonsuz Teşekkürler sağduyunuz ve yardımlarınız için .
Kanıtlar !
@_tusunami_; @admin;
@erdemaa;
Bişey dememe gerek var mı?
Kendi Sözlerin , Kendi Siten , kendi oyunun. @AsiServers;
Google Amcaya Teşekkür Ediyoruz Herkese İyi forumlar
Çalışmalarda benimle birlikte araştırma yapan arkadaşlarım ;
@MajorBilisim;
@OmakServers;
Sonsuz Teşekkürler sağduyunuz ve yardımlarınız için .
Kanıtlar !
@_tusunami_; @admin;
@erdemaa;
Bişey dememe gerek var mı?
Kendi Sözlerin , Kendi Siten , kendi oyunun. @AsiServers;
Google Amcaya Teşekkür Ediyoruz Herkese İyi forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Eğer Bu konuda admin sessiz kalırsa ,
Sonrasında kimse gelip bu forumda adalet var demesin çünkü admin forum kurallarını çiğnemiş olcak eğer o reklam kalkmazsa. Reklamın ücreti neyse amacı paraysa ben veriyim reklamada gerek yok yani adalet için 150 tl değil hayatımızı veririz yeterki gençlerimiz kardeşlerimiz soyulmasın !
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; reklam iptal edilmicekse ücreti neyse ben karşılıcam ama o reklam ve bu sahtekar firma bu forumdan uzaklaştırılıcak.
Yeterli kanıt delil ve benzeri herşeyi sunduk size. İyi Forumlar.
Ek olarak , Hosting Rankı Bulunmayan Firmalar Forumda Hosting vs. Ticareti Yapamaz. Forum Kuralları
Son kez yazıyorum bir dahada yazmayacağım. Ben game hosting bölümüyle doğrudan ilgilenmiyorum uzun süredir. Görevli arkadaşlar var onlar ilgileniyorlar. admin admin diye kasmanızın anlamı yok.
2. olarak hosting rankı olmayan kişiler game hosting bölümüne sabit reklam veremezler fakat kategori reklam veya banner reklam verebilirler bununla ilgili ben nezaman yasak demişim ? Kaldı ki forumda bir konuya yönlenmiyor o reklam bu ilk değil daha öncede defalarca rankı olmayan firma o alana reklam verdi vermeyede devam edebilir
3. olarak sen kimsin parası neyse vereyim gibi artist artist konuşmalara giriyorsun ? Hala bazı şeyleri para pul sanıyorsunuz. Bizler bu kişilerin satışlarını yapmıyoruz biz sadece aracıyız. Tıpkı televizyonlara her isteyenin reklam verebildiği gibi bizede herkes reklam vrebilir ( adult, hack,w-arez vb hariç ) Ama tekrarlıyorum game hosting bölümünde rankı olmayan konu açamadığı için sabit reklamınıda almıyoruz.
4. olarakta
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
kapsamında hesabını kapatıyorum.* Bölümde turkmmo.com ya da yöneticileri hakkında eleştiri bile olsa şiakyet konusu açılamaz, şikayet mesajı yazılamaz. Turkmmo.com yönetimine güvenmeyenlerin zaten forumda konu açmasına gerek yoktur. ( Bu durum forum yönetiminde bulunup, game hosting ticareti yapan kişiler için geçerli değildir )
Konunun geri kalanıyla zaten game hosting yönetimindeki arkadaşlar ilgilenecektir.
Not : Açtığın konuda bize karşı en ufak bir sorun yok, bu son yazdığın mesaj olmasaydı ban cezası zaten almayacaktın
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Mission Accomplished. 
Böyle insanları turkmmoda barındırmamak hem kullancılar hemde müşteriler için daha iyidir yaptigi çalişmalar turkmmoyu kötüler elbette şimdilik bu kadar yeni bi adla gelirse tekrar çalişmayı sürdürürüz bu şahsiyet e prim vermeye gerek yok buralarda.
Googleye yazdıgın zaman zaten sana ömer solmaz ve fb sunucu yu karşına çıkarıyor zaten zamanında fbsunucunun bor bilişim oldugunu ifşa etmiştik burda.

Böyle insanları turkmmoda barındırmamak hem kullancılar hemde müşteriler için daha iyidir yaptigi çalişmalar turkmmoyu kötüler elbette şimdilik bu kadar yeni bi adla gelirse tekrar çalişmayı sürdürürüz bu şahsiyet e prim vermeye gerek yok buralarda.
Googleye yazdıgın zaman zaten sana ömer solmaz ve fb sunucu yu karşına çıkarıyor zaten zamanında fbsunucunun bor bilişim oldugunu ifşa etmiştik burda.
Son düzenleme:
- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
THE END .
Her Defasında Arkadaşın Rankı Alındı Adam Geldi Yine Konu Actı Kaç Kere Kovuldu Satışları Durduruldu Yine Burda.
Rank Verirken İnceleme Yapılmıyor Sanırsam.Neyse Kimin Ne Olduğu Ortaya Çıktı.Adalette Yerini Bulsun.
Her Defasında Bu Arkadaşımız Satış Yaparken Müşterilerine Güler Yüzle Karşılıyordu Sonrada Sorun Çıkıyordu Her Müşterinlede Aynı Yukarda Barındığı Firma İsimlerini Saymış Kaçtane Bilmiyorum Sayamadım İyi İrade Varmış Arkadaşımızda. Ama İnanmıs Bu Arkadaş
Her Defasında Arkadaşın Rankı Alındı Adam Geldi Yine Konu Actı Kaç Kere Kovuldu Satışları Durduruldu Yine Burda.
Rank Verirken İnceleme Yapılmıyor Sanırsam.Neyse Kimin Ne Olduğu Ortaya Çıktı.Adalette Yerini Bulsun.
Her Defasında Bu Arkadaşımız Satış Yaparken Müşterilerine Güler Yüzle Karşılıyordu Sonrada Sorun Çıkıyordu Her Müşterinlede Aynı Yukarda Barındığı Firma İsimlerini Saymış Kaçtane Bilmiyorum Sayamadım İyi İrade Varmış Arkadaşımızda. Ama İnanmıs Bu Arkadaş
Son düzenleme:
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Turkmmoda kara liste gibi bişi oluşturulmali böyle arkadaşlarin önüne geçilmesi lazim millet yasal olmadığı üzere ys sindeki siteyi degiştirip 5 6 kere farklı alan adıyla burda rank aliyor yönetimin en kısa zamanda bu olaya el koyması lazim.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
THE END .
Sen Ne Boş Boş Konuşuyosun ? Kaç Firmayla İnsanları Kandırdın Sölesene ?
Benim ŞU Forumda 1 Şikayet Konusu Bile Olmicak , Görüceksiniz Bakalım Ey'mi Yaman BEYMİ Yaman.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...