HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tek Güvendigim Firma Olan Nixea.Net Normal bilişim Degil Firma Lar.
bence almalısın çok ilgileniyorlar ben 4 gb kampanyasından yararlandım siteleri çok güzel skypeden 7/24 destek veriyolar istersen gel sw me bak siteye oyuna www.battlefours2.com istediğin herşeyi putty aracılığıyla yapabiliyorsun süperrr 

Aldım kısa sürede teslim ettiler, çok ilgililer. Sadece para yatırırken değil siteyi verdikten sonra da ilgileniyorlar. Tavsiye ediyorum.
kesinlikle arkadaşlar atılan yorumlar yapılan reklamlar vs. tamamen göz boyama site panelleri hamachi sunucularda bile kullanılmıyor. files sorundan geçilmiyor satana kadar 10 snde cevap destek isteyince en erken 1 saat.sorun yaşadım gerçi bana verdikleri sunucu bozuktu reboot sorunu vardı 1 haftadır çözdük diyorlar format atıp veriyorlar sürekli.formatı atınca ben de açıyorum diyorum sorun reboot atınca oluyor diyorum. tekrar format atıyorlar. http://klasikmt2.net/ .com uzantı istedim bana sormadan dolu deyip .net verdiler 7/24 destek hatları ise son 1 haftadır maximum 15 saat açık kalmıştır belkide.gerçi o da cevap vermiyor. çalışanlar çok ukala ticket açtım cevap gelmeyince skype'dan yazdım ticket attın gördük daha ne yoruyosun dedi. 60 lira para verdim bu ilk ayım 1 haftadır sunucu hatalı ve kapalı. önümüzdeki günlerde de açılacak gibi değil.destek birimi son kez format atıp teslim ediyorum dedi. bunlar benden 2. ay nasıl para alacak ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)