HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sizinle feridun bey arasında kaldım belli değil daha siz ek olarak birde otopatch veriyorsunuz o yüzden daha cazip geliyor yarın belli olacak nerden alacağım
bende burdan alıcam vergi ve ys belgelerini buldumkaliteli bir bilişim die bilirm
bence almalısın kaliteli bir bilişim
Bende düşünüyorum burdan almayı şikayet konularını filan göremedim kaliteli güvenilir bir bilişime benziyor
feridundan aliyordunuz ne oldu kararmi degistiniz ?
sizinle feridun bey arasında kaldım belli değil daha siz ek olarak birde otopatch veriyorsunuz o yüzden daha cazip geliyor yarın belli olacak nerden alacağım
Yorum yapan herkeze teşekkürlerimi sunarım.Para biriktiriyorum mağlum öğrenciyim.Nixea.Net bana çok yakın geldi.İnşallah kampanyaları bitmez.En kısa zamanda parayı tamamlayıp alıcam.Yorum atmaya devam ederseniz sevinirim.
Feridundan alda gör

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)