mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Game MakerÛnity 3D Pro Full

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Absolutely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 355

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

gm-logo.gif

Temel olarak bir oyun tasarım/üretim programı olan Game Maker ile tek kişi/multiplayer, 2D/3D oyunlar tasarlayabilirsiniz.

Programın en büyük özelliği hem gelişmiş hem de acemi düzeydeki kullanıcılara hitap edebilmesi. Oyun tasarlarken ister kendi scripttinden (Game Maker Language="Java, Delphi karışımı bir dil") isterseniz sürükle bırak yöntemiyle geliştirilmiş aksiyon menüsünden ve hatta isterseniz ikisini birden kullanarak yapabilirsiniz. Program sade ve anlaşılabilir arabirimi, kullanım dersleri(İngilizce) ve örnek oyunlar sayesinde çok kolay olarak hayalinizdeki oyunları gerçekleştirebilirsiniz.

6.1 sürümüyle yeni 3D fonksiyonlar ile yeni efektler gelmekte.

Demo sürümde bu özellikler faydalanamadığınız gibi yaptığınız oyunlara reklam eklemeye devam etmektedir.

Programın tam sürümü 15€/20$ olup sitesinden kredi kartı ile temin edilebilir. Full versiyonunda programa 3D özellikler eklenmektedir.

Sistem Gereksinimleri:
- Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP
- 8MB (16MB önerilir) 3D ekran kartı
- 16/32 bit ses kartı
- DirectX 8.0

rar şifresi :

Buda Unıty: h
ttp://freakshare.com/files/gbq1yzz5/Unity_3D_Pro_4.0.0f7.rar.html

5_unity3dpro.png

Unity3D Oyun motoru ile yapılan harika projeleri göstermek istiyorum size. Gerek grafik gerekse sistemi açısından gerçekten harika oyunlar çıkarılabiliyor. Aslında bana sorarsanız bir oyun motorundan çok onu kullanan iyi olduktan sonra gerisinin geleceğini bilirim. Unity3D motorunda bunun çok iyi örnekleri ile karşılaştım. Yazımda bunlardanda örnekler yayınlayacağım.

Neleri iyi ?!?

Eğer 5-6 kişilik bir ekibiz ve devasa bir oyun yapmayacaksanız size bu motoru tavsiye ediyorum. Bazı oyun motorları vardır değil oyun geliştirmek motoru kullanmayı öğrenmesi bile çok uzun sürebilir. Unity öğrenmek hiçte uzun sürmedi desem doğrudur.
“Build” butonu Hızlı bir biçimde publish edip size yayınlanması kalıyor bu özelliğini seviyorum.
Eğer iyi bir 3D Sanatçınız var ise motordan harika grafikler çıkarmak mümkün. Bu dediğimi aşağıdaki videolarda anlayacaksınız.
Web Player (Eklentisi ile) yayınlama , Pc&Mac platformları & IOS , Android & IPhone Mobil Platformları , xBOX360 & Wii & PS3 platformlarını desteklemeside ayrı bir güzellik.
Tree Editor & LightMap & Occlusion Culling & Animasyon Editor & Shader Editor gibi çeşitli yardımcı araçları.
Birçok motorun aksine panelleri istediğimiz düzende yerleştirebiliyoruz bu özelliği çok kullanışlı
Fbx , Max , 3ds , ve daha birçok model uzantısını destekliyor
Neleri Kötü ?!:(

Terrain editor zayıf ve kullanışsız tabii eklenti olarak yayınlanan TerrainToolkit ile daha kaliteli terrain hazırlanabilir ancak bu terrain’e shader ekleyemediğimiz gerçeğini değiştirmez (tabii bununda eklentisi yapıldı ama nekadar iyi ?).
Editörde bazen çökmeler olabiliyor (Her motorda olmazsa olmaz zaten
Particle Editor zayıf geliştirilmesi gerek.

İyi Forumlar.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri