kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi | | AntiMt2 TR Server Files v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 134
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sen daha hala ne demek istediğimi anlamış değilsin. Sağ soldan bulduğun dediğin ne? Sen dediklerimi yarım yamalak algılıyorsun ki. Kimisini sıfırdan yazıyoruz kimisini türkçeleştiriyoruz. Türkçeleştirdiğim bir şeyi de satmadım. Sadece kullanıldı. Sattıklarım arasında başka yerden aldığım bir tane bir şey var mı yok. Sen benim açtığım konuların kaç tanesini gördün. İçeriğini görmeden daha ne demek istiyorsun. İcraat gerektirecek bir durum yok ortada. Biz ne zaman bir numarayız dedik ne zaman iyiyiz dedik. Biz böyle bir şey demedik. Bir yerde iş gördümü evet dediğin gibi olur genelde. Bizim konuştuklarımızla uzaktan yakından alakası yok bunun. Konuyu saptırmakta çok iyisin. Hala inanamıyorum. Genel ile ister karıştır ister karıştırma. Sen anlayışlı değilsen ben sana ne diyebilirim. Buyur kardeş istediğini yaz, benim daha diyecek bir lafım yok.

asıl anlamayan sizsiziniz gelmiş 1 yıl geçmiş bir konuyu utanmadan karalıyorsun neye dayanarak 2-3 queste dayanarak söylüyorsun bunu birde gelmiş konuştuklarımızın uzaktan yakından alakası yok konunu açtıysan adam gibi aç antimetin2 filesi diye aç bitsin yok olay şöyle böyleydi birileri çaldı burda şu isimde paylaştı benim adımı vermeye ne hakkın var senin varsa br sorunun o zaman sende feyyazda bana ulaşırsın olayını anlatırsın haklıysanız konu kapnır bu denl dallanıp budaklanmazdı tekrar diyorum bu yaptığın gerçekten büyük ayıp birader...

Bilgilendirme için sağol. Lakin biri geldi paylaştı ifadesine benim de kafam takıldı. Filesi qarezz001 yaptı diyosun sonra onun paylaştığını ve çaldığını söylüyosun garip.

Bilgilendirme için sağol. Lakin biri geldi paylaştı ifadesine benim de kafam takıldı. Filesi qarezz001 yaptı diyosun sonra onun paylaştığını ve çaldığını söylüyosun garip.

1 yıl gemiş aradan şimdye kadar böyle birşey yoktu ortada arkada sırf rant sağlamak amacıyla böyle bir konu açıyor söyler misin kardeş yaptığı açıklamada çaldı demiyorda ne diyor birde ben öyle birşey demedim dyor bir fileste isim yazıyorsa 2-3 questte bu ona ait demekse ben o filesten ismi silmem 5 dakkamı olmaz + her yerine qarezz01 yazardım benim derdim ama ben kullandığım questteki kişiye ayıp olmasın diye hiç bir dosyada asıl kişi sahibinin ismini silmedim silmemde ama bu duruma bakılırsa silmek gerekiyormuş.saygı göstermemek gerekyormuş bir şeyi bulunca -2-3 yerini editleyip benim demek gerekiyormuş bunu öğrendim bugun....

1 yıl gemiş aradan şimdye kadar böyle birşey yoktu ortada arkada sırf rant sağlamak amacıyla böyle bir konu açıyor söyler misin kardeş yaptığı açıklamada çaldı demiyorda ne diyor birde ben öyle birşey demedim dyor bir fileste isim yazıyorsa 2-3 questte bu ona ait demekse ben o filesten ismi silmem 5 dakkamı olmaz + her yerine qarezz01 yazardım benim derdim ama ben kullandığım questteki kişiye ayıp olmasın diye hiç bir dosyada asıl kişi sahibinin ismini silmedim silmemde ama bu duruma bakılırsa silmek gerekiyormuş.saygı göstermemek gerekyormuş bir şeyi bulunca -2-3 yerini editleyip benim demek gerekiyormuş bunu öğrendim bugun....

Zaten artık bende böyle yapıcam , filesin iskeletine tek bi dokunuş yapmıyolar 2 npc editleyip 1 çalıntı sistem ekliyolar al sana xxx files v7 vs :D Geçmiş olsun kardeşim , emekçiye saygı gösterilmez , sadece sömürülüp kullanılır , bunu unutma :)

aynen kardeşim sırf bunlar yüzünden bıraktım metin2 yi ne istiyorlarsa yapsınlar artık yorumda yazmıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri