ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi | | AntiMt2 TR Server Files v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 134
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kanıtmış :) questlerde antimetin2 yazınca onlara ait oluyorsa files şuan herkezinz kullandığı fileste elitepvpers'te ki paylaşıcı'ya ait ee nede olsa costum sistemi questte onun adı geçiyor veya HaveBeen™ 'e ait filesler %95 onun questleri kullanılıyor neden kullanıyorsunuz adamların filesini veya paylaşıyorsunuz...
Bu kadarına da pes diyorum. İsim yazınca ona ait oluyor diyen arkadaşıom o questleri adam kimisini kendi eliyle kimisini kendi türkçeleştirdi. AntiMt2 2011 de açıldı. Ozaman TR Server Files diye birşey var mıydı? Kaçınızda o questler vardı? Her bir noktasında feyyazzz'ın emeği var. Sadece quest değil, tek tek adam düzenledi. HavaBeen dediğin adamın bir tane questini kullanmadım. feyyazzz'da kullanmadı. Genel konuşuyorsun, bizi genel ile karıştırma. O genelin içinde sen varsın. Sen daha HaveBeen 'i ne zamandır tanıyorsun ki ne kadar muhabbettin var ki onu savunuyorsun. PAYLASİCİ ile konunun ne alakası var. Gerçekleri neden kabullenmiş değilsin hala anlamıyorum

AntiMt2 iki yada üç kere açılıp kapandı. Al ozaman açılış tarihine bak. ;

http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-tanitimlari/1896977-9835-lv-sinir-99-9835-tr'deki.html

http://www.turkmmo.com/metin2-priva...6598-antimt2-editsiz-metin2-tr'ye-en-cok.html

Şimdi söyle bana hanginizin elinde burada kullanılan questler vardı? Bu tarihlerde paylaşılan hiçbir Server Files'te bu questlerin tamamı yok. Daha fazla uzatma bu konuyu dostum.

biraderim alacatraz diye biri vardı hatırlarsan onun paylaştığı fileslerde bunun gibi questlerle doluydu. Bizi genel ile karıştırma diyorsun siz kimsinizki :)

Bu kadarına da pes diyorum. İsim yazınca ona ait oluyor diyen arkadaşıom o questleri adam kimisini kendi eliyle kimisini kendi türkçeleştirdi. AntiMt2 2011 de açıldı. Ozaman TR Server Files diye birşey var mıydı? Kaçınızda o questler vardı? Her bir noktasında feyyazzz'ın emeği var. Sadece quest değil, tek tek adam düzenledi. HavaBeen dediğin adamın bir tane questini kullanmadım. feyyazzz'da kullanmadı. Genel konuşuyorsun, bizi genel ile karıştırma. O genelin içinde sen varsın. Sen daha HaveBeen 'i ne zamandır tanıyorsun ki ne kadar muhabbettin var ki onu savunuyorsun. PAYLASİCİ ile konunun ne alakası var. Gerçekleri neden kabullenmiş değilsin hala anlamıyorum

AntiMt2 iki yada üç kere açılıp kapandı. Al ozaman açılış tarihine bak. ;

http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-tanitimlari/1896977-9835-lv-sinir-99-9835-tr'deki.html

http://www.turkmmo.com/metin2-priva...6598-antimt2-editsiz-metin2-tr'ye-en-cok.html

Şimdi söyle bana hanginizin elinde burada kullanılan questler vardı? Bu tarihlerde paylaşılan hiçbir Server Files'te bu questlerin tamamı yok. Daha fazla uzatma bu konuyu dostum.

:D aha aha aha olaya bak başta hepsini kend yazdı diyorsun şimdide bazılarını türkçeleştirdi diyorsun nasıl insansınız ya neden milletin questini kullanıyorsun o zaman sende çalıntı files o zaman Antimetin2 de bu kadar basit ve net

biraderim alacatraz diye biri vardı hatırlarsan onun paylaştığı fileslerde bunun gibi questlerle doluydu. Bizi genel ile karıştırma diyorsun siz kimsinizki :)
Genel ile karıştırma derken biz piyasadaki 2010 2011 Server Fileste kullanılan yarısı çince yarısı Türkçe. Gereksiz görevler ve çoğu objeck'te yazılmamış halde karma karışık. aLacatRaZ dediğin adamı senden iyi tanıyorum. Adamda o questlerin tamamı türkçe ve düzgün halde miydi? Yada kaç tanesi vardı. AntiMt2 konusunun açılış tarihinden itibaren gerisi muamma. Dillendirdikçe dillendiriyorsun konuyu nerelere getirdin. Biz kimmiyiz biz bulduğumuz şeyi aynı şekilde kullanmıyoruz. Biz kimmiyiz bir yerden alıntı yapıyorsak alıntı diye belirtenlerdeniz. Yorumlaşarak bir çözüme varamayız. Ortada sorun yok. Açıkladım bitti daha ne?

:D aha aha aha olaya bak başta hepsini kend yazdı diyorsun şimdide bazılarını türkçeleştirdi diyorsun nasıl insansınız ya neden milletin questini kullanıyorsun o zaman sende çalıntı files o zaman Antimetin2 de bu kadar basit ve net
Hepsini kendi yazdı demedim. Çoğunu kendisi yazdı. Dediğim kelime dikkat et. ''Kimisini kendi yazdı kimisini türkçeleştirdi'' çoğunu alıp Türkçeleştirdi. Hatta adınıda vereyim daro-world . Konumuz bu değil ki paşa. Bu çalıntı olmuyor bunu şu kafana bir sok. Sen kendin bir quest yazarsın bunu başkaları çalar. Sen bir questi Türkçeleştirirsin birileri bunu bir yönle senden çalar bu çalınmtıdır. Eğer paylaşmak istese adam zaten paylaşırdı. Kendisi paylaşıyorsa sıkıntı yok. Hala konuşuyorsun . Sanki dünyada ki herkes sıfırdan kendisi yazdı Server Files'i sabır.

Son düzenleme:
Genel ile karıştırma derken biz piyasadaki 2010 2011 Server Fileste kullanılan yarısı çince yarısı Türkçe. Gereksiz görevler ve çoğu objeck'te yazılmamış halde karma karışık. aLacatRaZ dediğin adamı senden iyi tanıyorum. Adamda o questlerin tamamı türkçe ve düzgün halde miydi? Yada kaç tanesi vardı. AntiMt2 konusunun açılış tarihinden itibaren gerisi muamma. Dillendirdikçe dillendiriyorsun konuyu nerelere getirdin. Biz kimmiyiz biz bulduğumuz şeyi aynı şekilde kullanmıyoruz. Biz kimmiyiz bir yerden alıntı yapıyorsak alıntı diye belirtenlerdeniz. Yorumlaşarak bir çözüme varamayız. Ortada sorun yok. Açıkladım bitti daha ne?

Hepsini kendi yazdı demedim. Çoğunu kendisi yazdı. Dediğim kelime dikkat et. ''Kimisini kendi yazdı kimisini türkçeleştirdi'' çoğunu alıp Türkçeleştirdi. Hatta adınıda vereyim daro-world . Konumuz bu değil ki paşa

:D asıl sizde sorun var 1 yıl aradan sonra böylesi saçma br konu açıp insanı karalama çabalarınızı anlamıyorum bende dedimki files ona ait değl 2-3 questte atı var diye sen gelmiş burda qarezz01 antimetin2 filesi çaldı burda bnm diye paylaşıyor diyorsun üstüne tartışma yaratmak için yazmadım diyorsun nasıl bir kişiliksizliktir bu böyle... bende dediğim şey eğer 2-3 questle files birine aitse o zaman kimse hiçbir files benm demesn böyle bir saçmalığa dahi girmesin gelmiş 2-3 tanesini türkçeleştird diyorsun yapmasın o zaman onuda kendi yazsaydı hani çok iyi biliyorya o nedenle dedm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri