S 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi | | AntiMt2 TR Server Files v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 134
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

genel ile karıştırma diyorsun genelde hiç bir farkınız yok sağda solda bulduğunuz 2-3 dosyayı editleyip türkçeleştirip satmak mı genel olmamak ? Konuşmaya gelince maşallah herkez mesleğinde 1 numara nedens iş icraata gelince kem küm yok şöyle böyle diyorsunuz. birşey piyasaya düşmeyene kadar o kişinin adı bile geçmezken 1 yerde iş gördümü hemen sahiplenme çabaları başlıyor

:D asıl sizde sorun var 1 yıl aradan sonra böylesi saçma br konu açıp insanı karalama çabalarınızı anlamıyorum bende dedimki files ona ait değl 2-3 questte atı var diye sen gelmiş burda qarezz01 antimetin2 filesi çaldı burda bnm diye paylaşıyor diyorsun üstüne tartışma yaratmak için yazmadım diyorsun nasıl bir kişiliksizliktir bu böyle... bende dediğim şey eğer 2-3 questle files birine aitse o zaman kimse hiçbir files benm demesn böyle bir saçmalığa dahi girmesin gelmiş 2-3 tanesini türkçeleştird diyorsun yapmasın o zaman onuda kendi yazsaydı hani çok iyi biliyorya o nedenle dedm...
Amacım karalamak değildi. Gerçekleri açıklamaktı ve açıkladım. Aradan 1 yıl geçti evet arşivimde boş boş duracağına paylaşmanın daha faydalı olacağını düşündüm ve paylaştım. Paylaşım yaparak faydalı olmayı senden benimsemişsindir ki bu yanlış bir şey olmasa gerek değil mi? qaRezz01 çaldı diye bir tane kelime gösteremezsin bana. Konu adabında ve gerekli seviyede açıklandı. Beni bu foruma geldiğimde çok kişi karalamaya çalıştı. Hepsinin üstesinden geldim. Bu duruma alışık olduğum için kendim yaşadığm için bunu sana yapmam imkansız. Konuda ne bir karalama var ne bir saygısızlık var ne de kötü bir laf cümle. Herkes bir şeyler katıyor kendi emeğini ortaya koyuyor doğal olarak paylaşmak istemiyor. Birileri onun yaptığı emeği gelip boşa çıkarıyorsa bu haksızlıktır. O zaman o Server Files'ten adamın yaptıklarını çıkaracaksın kardeşim bu kadar basit. Başlarda kullanmadım diyordun şimdi konuyu nereden alıp nereye getirdin.

teşekkürlerr
Sağol.

Rica ederim.

Tesekkurler Sorunsuz Files

p41gw.png
Kanıtın için teşekkür ederim.

Bunu Parayla Satıyorlardı :)
Bir aralar öyle idi ama zamanı geldi.

Burda Kalıyor Ch AÇılmıyor
p4g6f.png
Açıldı demek oluyor bu.

Sağolasın.

Teşekkürler..
Sağolasın.

Sağolasın.

Tebrik edilecek bir şey yok teşekkür ederim.

genel ile karıştırma diyorsun genelde hiç bir farkınız yok sağda solda bulduğunuz 2-3 dosyayı editleyip türkçeleştirip satmak mı genel olmamak ? Konuşmaya gelince maşallah herkez mesleğinde 1 numara nedens iş icraata gelince kem küm yok şöyle böyle diyorsunuz. birşey piyasaya düşmeyene kadar o kişinin adı bile geçmezken 1 yerde iş gördümü hemen sahiplenme çabaları başlıyor
Sen daha hala ne demek istediğimi anlamış değilsin. Sağ soldan bulduğun dediğin ne? Sen dediklerimi yarım yamalak algılıyorsun ki. Kimisini sıfırdan yazıyoruz kimisini türkçeleştiriyoruz. Türkçeleştirdiğim bir şeyi de satmadım. Sadece kullanıldı. Sattıklarım arasında başka yerden aldığım bir tane bir şey var mı yok. Sen benim açtığım konuların kaç tanesini gördün. İçeriğini görmeden daha ne demek istiyorsun. İcraat gerektirecek bir durum yok ortada. Biz ne zaman bir numarayız dedik ne zaman iyiyiz dedik. Biz böyle bir şey demedik. Bir yerde iş gördümü evet dediğin gibi olur genelde. Bizim konuştuklarımızla uzaktan yakından alakası yok bunun. Konuyu saptırmakta çok iyisin. Hala inanamıyorum. Genel ile ister karıştır ister karıştırma. Sen anlayışlı değilsen ben sana ne diyebilirim. Buyur kardeş istediğini yaz, benim daha diyecek bir lafım yok.

Son düzenleme:
Sende anlayış diye bir şey yok. Rant sağlama gibi bir amacım olsa arşivimdeki herşeyi şimdi paylaşırdım. Bu Server Files daha qarez01 paylaşmadan benim elimdeydi 2 yıldırda bende duruyor. Sırf emeğe saygısızlık olmasın diye feyyazzz'a saygımdan yani AntiMt2'ye saygımdan paylaşmadım. Birileri gelip Forumun Tek Farklı Files'i adlı konuyu açıp paylaşıyor. Server Files sanki onunmuş gibi düşüncelere kapılıyorsunuz. Her bir ayrıntısında feyyazzz'ın kendi emeği var. Ve paylaşılan bu Server Files'in eski hali. Işınlanma Yüzüğünden tut Şeytan Katakombuna kadar farkı görürsün.

http://www.turkmmo.com/metin2-priva...ntimt2-tr-server-files-v1-8.html#post14653043

2 yıldır senin elindeyse fles nasıl oluyorda düşüyor wareze _? neymiş birileri gelmş burda forumun tek farklı filesi diye konu açmış bu hırsızlık yaptı demekten başka ne oluyor 2 yüzlülük etme birader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri