ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi | | AntiMt2 TR Server Files v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 134
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

k.bakmada kardeşim 1 yıldan fazla oldu ben o filesi paylaşalı ve sen 1 yıl sonra utanmadan açtığın konuya bak ayıp ya insan sırf 2-3 kişi fazla baksın diye bunu yaparmı sor bakalım o feyyaz'a filesi wareze düşütüğünde filesinde catacomb varmıydı sor bakalım sürgün şifrelimiydi bırak ya insan demeye utanıyorum sizin gibilere ortalığı boş bulunca başlayın lafa filesin hiç editlenmemiş halide duruyor ilk açıtıgım files konusunu adminlere mesaj at konuyu açıp sana link yollasınlar bak bakalım o filesle senin dediğin filesi alakası varmı ... Artık siz ve sizin gibilere cevap dahi yazmak istemiyor sırf bu yüzden metin2 den soğudum anlamıyorum paylaşılmayana kadar herşey normal paylaşılınca yok şunun bunun deniliyor o zamana kadar ortada birşey yok... Düne kadar metin2dev deki questler maplar özelliklerde kimsede yok deniliyordu orjinal konularını bulup paylaşmya başlayınca yine yok m2dev den çalıntı denildi insanlığınızdan utanın biraz....

Zaten artık bıraktım metin2 ile ilgilenmeyi meydan size kalsın at koşturun kafanıza göre satış yapın insanları kandırın eskisi gibi devam edin... Benim bu saatten sonra kaybedecek hiç birşeyim yok olamazda... Çok şükür bu zamana kadar 1 tek kişiye zararımın olduğunu sanmıyorum Herkeze İyi forumlar....
​kardeşim senin hakkın ödenmez. tüm konuda haklısın

aslında cevap yazmayacaktım ama bu kadar adileşirse insan diyecek birşey bulamıyorum bende...

k.bakmada kardeşim 1 yıldan fazla oldu ben o filesi paylaşalı ve sen 1 yıl sonra utanmadan açtığın konuya bak ayıp ya insan sırf 2-3 kişi fazla baksın diye bunu yaparmı sor bakalım o feyyaz'a filesi wareze düşütüğünde filesinde catacomb varmıydı sor bakalım sürgün şifrelimiydi bırak ya insan demeye utanıyorum sizin gibilere ortalığı boş bulunca başlayın lafa filesin hiç editlenmemiş halide duruyor ilk açıtıgım files konusunu adminlere mesaj at konuyu açıp sana link yollasınlar bak bakalım o filesle senin dediğin filesi alakası varmı ... Artık siz ve sizin gibilere cevap dahi yazmak istemiyor sırf bu yüzden metin2 den soğudum anlamıyorum paylaşılmayana kadar herşey normal paylaşılınca yok şunun bunun deniliyor o zamana kadar ortada birşey yok... Düne kadar metin2dev deki questler maplar özelliklerde kimsede yok deniliyordu orjinal konularını bulup paylaşmya başlayınca yine yok m2dev den çalıntı denildi insanlığınızdan utanın biraz....

Zaten artık bıraktım metin2 ile ilgilenmeyi meydan size kalsın at koşturun kafanıza göre satış yapın insanları kandırın eskisi gibi devam edin... Benim bu saatten sonra kaybedecek hiç birşeyim yok olamazda... Çok şükür bu zamana kadar 1 tek kişiye zararımın olduğunu sanmıyorum Herkeze İyi forumlar....
Alın ozaman kanıtladım. Daha fazla kelime yapıp ötmenize gerek yok.

aslında cevap yazmayacaktım ama bu kadar adileşirse insan diyecek birşey bulamıyorum bende...
Yandaşlarınıda al uza.

Alın ozaman kanıtladım. Daha fazla kelime yapıp ötmenize gerek yok.

Bugüne kadar bir kere olsun rank sağlama amacı gütmedim ve gütmem. Sen 1 yıl önce paylaştığın da da biliyordum neyin ne olduğunu. Forumdakiler bilmiyor aydınlattım. Ben burada yanlış bir şey yazmadım. Açıklamalar gayet yerinde ve gerçekleri açıklıyor. Sen böyle haklı çıkmaya çalışırsan

Server Files'i ilk paylaştığında indirdim ve denedim. İki tane açma .sh 'si vardı. Sen baslat.sh kullanıyordun ve start.sh ile açılışta sorun oluyor diye kullanmadın. O start.sh'nin içinde deLi tarafından bilmem ne yazıyordu. 1 yıl önce bu vardı. Sonra bir kaç geçti linki yeniledin . Ne deLi diye bir şey

Sen kaşındın

qaReZ01 Server Files'i indirip questleri inceleyelim şimdi bakın ;

Gerekli konuda açıldı ; http://www.turkmmo.com/metin2-priva...timt2-server-files'ini-kullanmadim-diyor.html

Buyrun kim haklı kim haksız kanıtlıyorum ;

Son düzenleme:
Full Pack Filan Link Yok Mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri