- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bunu Parayla Satıyorlardı 

- Konular
- 92
- Reaksiyon Skoru
- 97
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
Tesekkurler Sorunsuz Files
![]()
Engin naber moruk :ASD:ASD:ASD
- Konular
- 138
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sdvf
- Konular
- 122
- Online süresi
- 7h 39m
- Reaksiyon Skoru
- 1,571
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 251
- MmoLira
- 166
- DevLira
- 0
k.bakmada kardeşim 1 yıldan fazla oldu ben o filesi paylaşalı ve sen 1 yıl sonra utanmadan açtığın konuya bak ayıp ya insan sırf 2-3 kişi fazla baksın diye bunu yaparmı sor bakalım o feyyaz'a filesi wareze düşütüğünde filesinde catacomb varmıydı sor bakalım sürgün şifrelimiydi bırak ya insan demeye utanıyorum sizin gibilere ortalığı boş bulunca başlayın lafa filesin hiç editlenmemiş halide duruyor ilk açıtıgım files konusunu adminlere mesaj at konuyu açıp sana link yollasınlar bak bakalım o filesle senin dediğin filesi alakası varmı ... Artık siz ve sizin gibilere cevap dahi yazmak istemiyor sırf bu yüzden metin2 den soğudum anlamıyorum paylaşılmayana kadar herşey normal paylaşılınca yok şunun bunun deniliyor o zamana kadar ortada birşey yok... Düne kadar metin2dev deki questler maplar özelliklerde kimsede yok deniliyordu orjinal konularını bulup paylaşmya başlayınca yine yok m2dev den çalıntı denildi insanlığınızdan utanın biraz....
Zaten artık bıraktım metin2 ile ilgilenmeyi meydan size kalsın at koşturun kafanıza göre satış yapın insanları kandırın eskisi gibi devam edin... Benim bu saatten sonra kaybedecek hiç birşeyim yok olamazda... Çok şükür bu zamana kadar 1 tek kişiye zararımın olduğunu sanmıyorum Herkeze İyi forumlar....
Zaten artık bıraktım metin2 ile ilgilenmeyi meydan size kalsın at koşturun kafanıza göre satış yapın insanları kandırın eskisi gibi devam edin... Benim bu saatten sonra kaybedecek hiç birşeyim yok olamazda... Çok şükür bu zamana kadar 1 tek kişiye zararımın olduğunu sanmıyorum Herkeze İyi forumlar....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)