- Konular
- 92
- Reaksiyon Skoru
- 97
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bence mevcut çünkü antimt2 en son açıldığında enerji kostum mevcuttu teşekkürler maxmi 

- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Enerji Sistemi ve Kostüm Sistemi güncelleme ile gelecek arkadaşlar. Ne yazık ki o yedekler Feyyazzz'ın elinde de yok. Rica ederim. Versiyon 2'yi kendim hazırlayacağım.Bence mevcut çünkü antimt2 en son açıldığında enerji kostum mevcuttu teşekkürler maxmi![]()
Zor.MaXmi , acaba bunun Ws'lik versiyonu varmıdır?
Rica ederim.insaf yahu adam paylaşım yapmış sen neyin derdindesin maxmi bunun ws ligi varmıymış ulan beni kötü konuşturmayın yahu !
Teşekkürler paylaşım için
Enerji Sistemi ve Kostüm Sistemi güncelleme ile gelecek arkadaşlar. Ne yazık ki o yedekler Feyyazzz'ın elinde de yok. Rica ederim. Versiyon 2'yi kendim hazırlayacağım.Paylaşım için teşekkür ederim ama enerji kostüm sistemi ve pet sistemi varmı ?
- Konular
- 260
- Online süresi
- 12h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 587
- DevLira
- 0
Canın sağolsun , yeniden teşekürler
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Enerji Sistemi ve Kostüm Sistemi güncelleme ile gelecek arkadaşlar. Ne yazık ki o yedekler Feyyazzz'ın elinde de yok. Rica ederim. Versiyon 2'yi kendim hazırlayacağım.
Hmm versiyon 2'yi bekleyeceğiz o zaman. Enerji, kostüm, pet sistemi, beta zırhları, yeni mapler kısacası TR'ye yeni gelen özellikler eklenirse 1 numara files olacağından eminim. Versiyon 2'nin ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgilendirme yapar mısın? Tekrar teşekkürler.
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Eyvallah kardeşim.Canın sağolsun , yeniden teşekürler
Sağolasın. En kısa sürede çıkarmaya çalışacağım . Bu dediklerini beta.metin2 açıkiken yaptım aslında fakat başka bir forumda satışa çıkarmıştım. Şuan onu satmıyorum. Düzensiz hiçbir işi sevmiyorum. Mesela yeni map'leri ekliyorlar. Oradaki mobların ne exp'si ayarlı ne de başka bir şeyi. Ve bunlardan düşecek olan itemlerin tr ile aynı olması lazım. Bunu da 3-5 kişi düşünüyor. Yapıncada oyununda kullanıyor. Yeniden sağolasın.Hmm versiyon 2'yi bekleyeceğiz o zaman. Enerji, kostüm, pet sistemi, beta zırhları, yeni mapler kısacası TR'ye yeni gelen özellikler eklenirse 1 numara files olacağından eminim. Versiyon 2'nin ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgilendirme yapar mısın? Tekrar teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)