DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi | | AntiMt2 TR Server Files v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 134
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

artist max hep milletin yaptıgı filesi paylaşıyon kendin olan bişey yok hala atar yapıyon amma ,o kadar .
Kötü konuşturtmayın lem beni,o gadar.

artist max hep milletin yaptıgı filesi paylaşıyon kendin olan bişey yok hala atar yapıyon amma ,o kadar .
bide sen birşey paylaşsanda biz görsek işiniz gücünüz millete laf atmak.

Boş boş konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Forum'a ilk geldiğimde de çekemediniz. Aradan 1 yıl geçti hala aynısınız. Senin ve senin gibiler çekememeye devam ede dursunlar ki elinize hiçbir şey geçmeyek. Kendime ait olan Server Files'te paylaştım. Foruma üyelik tarihin 2009. Paylaştığın konu sayısı = 0. Sana tek sözüm iyi forumlar.

Son düzenleme:
Yukardaki elemanı takma onlar hep öyle filesini kötülemek için her bi açıgını ararlar ve bende bunlarla uğraşıyorum aslında uğraşmıyrum hiç cevap vermiyorum geçiştiriyorum bu arada

ayarlandı .

Boş boş konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Forum'a ilk geldiğimde de çekemediniz. Aradan 1 yıl geçti hala aynısınız. Senin ve senin gibiler çekememeye devam ede dursunlar ki elinize hiçbir şey geçmeyek. Kendime ait olan Server Files'te paylaştım. Foruma üyelik tarihin 2009. Paylaştığın konu sayısı = 0. Sana tek sözüm iyi forumlar.
Sen bakma bunlara kardeş kendileri yapamıyor son çare konuya laf atmak :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri