- Konular
- 87
- Online süresi
- 9m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 169
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 22
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Gerçekten güzel files paylasım için teşekkurler.
- Konular
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
filesi yükledim bir sıkıntı oluştu mesaj kutunu boşaltınsan ö.m atayımbi yardımcı olurmusun.
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Rica ederim. Feyyazzz'ın eline koluna sağlık.Files gerçekten kaliteli ve sağlam sadece klasik abartılmamış eski metin2 yi seven arkadaşların aradığı bir server files forumda paylaştığın için teşekkür ederim başarıların devamını dilerim..
Konudaki açıklamayı baştan sonra bir oku istersen. Ne kadar fark var anlarsın. En basitinden Game ve Auth farklı. NPC yerleri farklı. Şeytan Katakombu bu Server Files'te orjinal halde. Questleri tek tek incelemediğin için farkları göremezsin. Biyalog Görevleride Türkçe istersen saçmalama.%100 Türkçe'dir. Bütün dosyaları tek tek inceledim. Ne fazla ne de eksik bir dosya vardır
NASIL %100 TÜRKÇE OLUYOR ANLAMADIMYA BİYOLOG GOREVLERİNİN YARISI YABANCI DIL BİLDİĞİMİZ GAREZZ1 İN SERVER FİLESİ İLE AYNI
TEK FARKI BİNEK SİSTEMİ.
Sen ve senin gibiler daha neyin ne olduğunu bilmediği için böyle kendini bilmez yorumlar atıyorsun ya da atıyorsunuz. Açıklamayı okusaydın böyle bir yorum atmazdın. Yinede oku ''qarezz01 nick'i ile paylaşılan Server Files bu Server Files'in eski halidir. AntiMt2 sahibi feyyazzz'a sorabilirsiniz. ''qarezinkiyle aynı yahu maxmi adam ol yahu aynı filesi paylaşmaktan ne anlıyorsun insanın kafasını bozuyorsun birde %100 türkçe diyo yalanına...
Değerli yorumun için sağolasın. Lakin aynısı değil.sen salakmısın kardeşim adam zaten açıklama yapmış garezz01 filesi bu files diye çaldılar diye mal
Sende anlayış diye bir şey yok. Rant sağlama gibi bir amacım olsa arşivimdeki herşeyi şimdi paylaşırdım. Bu Server Files daha qarez01 paylaşmadan benim elimdeydi 2 yıldırda bende duruyor. Sırf emeğe saygısızlık olmasın diye feyyazzz'a saygımdan yani AntiMt2'ye saygımdan paylaşmadım. Birileri gelip Forumun Tek Farklı Files'i adlı konuyu açıp paylaşıyor. Server Files sanki onunmuş gibi düşüncelere kapılıyorsunuz. Her bir ayrıntısında feyyazzz'ın kendi emeği var. Ve paylaşılan bu Server Files'in eski hali. Işınlanma Yüzüğünden tut Şeytan Katakombuna kadar farkı görürsün.peki sen avanakmısın ?
adamın elinde bişey yok ama paylaşıp rant saglamak istiyor turkmmoda qarezin paylaştıgı bundan daha iyi eminim ne gerek var illa bişeyler paylaştım görülsün diye files paylaşıyo işe yaramaz öfff öfff..........
Sağolasın.Gerçekten güzel files paylasım için teşekkurler.
Malesef silemem tamamı okunmamış mesaj ve bir kaçtanesi okunuk onları silersem. Tabi ki yardımcı olurum iyi forumlar dilerim.filesi yükledim bir sıkıntı oluştu mesaj kutunu boşaltınsan ö.m atayımbi yardımcı olurmusun.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 54s
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 16
- DevLira
- 0
yerim panpa arşivini
sanki çok bişey biliyomuş gibi arşiv diyorsun ASDWERTERTtrjhterwedgashsdSGAHSDASJGD :f34:
sanki çok bişey biliyomuş gibi arşiv diyorsun ASDWERTERTtrjhterwedgashsdSGAHSDASJGD :f34:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)