HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
IISaNTaNaII da bug yok lan serefsiz adam ol azını kırarım
beyler ilk once bu ne bir bugdur nede bir ban sebebi.bug denilen şey oyunun açığıdr ve çok basit bişeydir.mesela azrail sandıı bugu vardı bi aralar herkess 2 tıklamayla aldı actı sandıkları.bug dedigin bu akdar basit.ama ben zın-sau-gi haritasını cıkarmak için afedersin anam aglıor.madem bu kadar kolay bu iş buyursun herkes 2. kattan azraile cıksın.biz bu eylemi turk dede yapıorduk.ve ban yemdik.soradan kaldırldı herlade bu durum.ben oyunu bıaktıktan sonra.ama mt2-tr oynarken cok yaptık bunu.
İYİ OYUNLAR.
İYİ OYUNLAR.
beyler ilk once bu ne bir bugdur nede bir ban sebebi.bug denilen şey oyunun açığıdr ve çok basit bişeydir.mesela azrail sandıı bugu vardı bi aralar herkess 2 tıklamayla aldı actı sandıkları.bug dedigin bu akdar basit.ama ben zın-sau-gi haritasını cıkarmak için afedersin anam aglıor.madem bu kadar kolay bu iş buyursun herkes 2. kattan azraile cıksın.biz bu eylemi turk dede yapıorduk.ve ban yemdik.soradan kaldırldı herlade bu durum.ben oyunu bıaktıktan sonra.ama mt2-tr oynarken cok yaptık bunu.
İYİ OYUNLAR.
aynen metin2 trde bizde çok yapardık birgün sürekli kutu ertesi gün sürekli azrail ancak bu şekil 75 itemi alabilmek mümkündü 7 katta katil metinini kesersiniz çıkan kutuları açmazsınız biriktirirsiniz 2 katta kutuları açarsınız doğruca 8. kata atar doğru anahtarla 9. kata çıkar azraili kesersiniz başka türlü azrail çilesi çekilmez zaten
metin2 trde akşam yemeği yedikten sonra başlar sabahın 4 5ine kadar kutu yapacaz azrail keseceğiz die uğraşırdık sırf 75 itemi alacağız die boş işlermiş
tebrkler bu arada 45 adet sandık açımı için.saolasn kardeşim.şimdi bana eski günlerimi hatırlattın.
aynen bizde sabaha kadar baya bi harita yaaprdık.ama tabi işten anlayanlar bilir bunu.işten anlamayanlarda bole boş boş konu açarlar ve bu konuya yorum yaparlar.saolasın.
İYİ OYUNLAR!!!!
aynen bizde sabaha kadar baya bi harita yaaprdık.ama tabi işten anlayanlar bilir bunu.işten anlamayanlarda bole boş boş konu açarlar ve bu konuya yorum yaparlar.saolasın.İYİ OYUNLAR!!!!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)