HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamın aleyküm arkadaslar bu aralar ailevi yönden maddi yönden sevgisel yönden baya sıkıntılarım var konusacak kimsem yok bazen geceleri not defteri acıyorum pcde ona yazıyorum dertlerimi sonra siliyorum sonra düsünüyorum kafayımı yiyorum acaba diye ? bana bi tavsiye verin ne yapayım kimle dertleseyim ?
Selamın aleyküm arkadaslar bu aralar ailevi yönden maddi yönden sevgisel yönden baya sıkıntılarım var konusacak kimsem yok bazen geceleri not defteri acıyorum pcde ona yazıyorum dertlerimi sonra siliyorum sonra düsünüyorum kafayımı yiyorum acaba diye ? bana bi tavsiye verin ne yapayım kimle dertleseyim ?
Aleyküm Selam , Kardeşim Geceleri not defteri açıp içini ona dökmek belki o an için bir nebze rahatlatır ama bunu yaptıkça iyice kötü olursun,Tavsiyem bütün sorunlarına boşver demen.! Oyalancak birşey bul ve zamanını onla geçir ve dua et,Senden daha kötü durumda olanları gör onlara yardım et vs. Unutma Her İnişin Birde Çıkışı Vardır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)