- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Adınız : Kadir
Soyadınız : Arda
Yaşınız : 15
Yaşadığınız Yer : Kırklareli / Lüleburgaz
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 11 Defa.
Günlük Online Süreniz : 1-5 Saat [ Bazı Günler Offlinede Olabilirim. ]
Özellikleriniz : Olgun Davranır Üyelerle Fazla Dost Canlısı Olmam , Kimseyi Haksız Yere Suçlamam , Yetkilerim Dışına Çıkmam.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : burgaz.styla39@hotmail.com [ Facebook Ara Kısmına Yazarsanız Bana Ulaşabilirsiniz MSN Vb. Kullanmıyorum Sadece Facebook Adresim Mevcut.
Diğer / Ek : Oyundaki Oyuncuları Rahatsız Etmem /İnv İle Dolaşırım Eventleri Uygularım Oyunu Kontrol Eder Şehirde Dolaşarak Oyuncuların Sıkıntılarını Çözmeye Çalışırım Bir Başka Oyuncuyu Rahatsız Eden Oyuncuyu PM den Uyarır Birdahaki Kötü Davranışında Adminle İletişime Geçer Bilgi Verir Ve Onaylanırsa Ban Atarım , Reklam Yapanlara Direk IP Ban Atarım.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : TalosMt2 , mtn2-galaxy , AtaMt2 , GalaxyMt2 , SempatikMt2 , TekelMt2 , TrexMt2 , LeqendMt2 , UmutMt2 , DevranMt2 , SentinusMt2
AYRINTILI BİR ANLATIM ;
- UZMAN BİR REKLAMCIYIM.
- Günlük Ortalama 1-8 Saat Arası Onlineliğim Var , Bazı Günlerde Giremeyebilirim ..
- 15 Yaşındayım , Tecrübeliyim
- 3 Kere Kendi Sw'mi Kurdum , 1 Kere Başka Sw'de TL Oldum , 3 Kere GM , 2kerede Modluk Yaptım.
- Adaletliyim Kimsenin Suçu Kanıtlanmadan O Kişi Suçlu Sayılmaz Benim İçin.
- Atak Server Tecrübem %95 , Navicat %30 , Site Düzenleme %90
- Servera Günlük 10 İla 20 Arasında User Çekebilirim .
- Serverdeki Oyuncuların Sorularını Cevaplar , Sorunlarını Elimden Geldiği Kadar Çözmeye Çalışırım , Fakat Oyuncularlada Okadar Aşır Neşir Olmam.
EĞER ARADIĞIN ÖZELLİKLERE SAHİPSEM İLETİŞİM ADRESİM > PM AT <
Soyadınız : Arda
Yaşınız : 15
Yaşadığınız Yer : Kırklareli / Lüleburgaz
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 11 Defa.
Günlük Online Süreniz : 1-5 Saat [ Bazı Günler Offlinede Olabilirim. ]
Özellikleriniz : Olgun Davranır Üyelerle Fazla Dost Canlısı Olmam , Kimseyi Haksız Yere Suçlamam , Yetkilerim Dışına Çıkmam.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : burgaz.styla39@hotmail.com [ Facebook Ara Kısmına Yazarsanız Bana Ulaşabilirsiniz MSN Vb. Kullanmıyorum Sadece Facebook Adresim Mevcut.
Diğer / Ek : Oyundaki Oyuncuları Rahatsız Etmem /İnv İle Dolaşırım Eventleri Uygularım Oyunu Kontrol Eder Şehirde Dolaşarak Oyuncuların Sıkıntılarını Çözmeye Çalışırım Bir Başka Oyuncuyu Rahatsız Eden Oyuncuyu PM den Uyarır Birdahaki Kötü Davranışında Adminle İletişime Geçer Bilgi Verir Ve Onaylanırsa Ban Atarım , Reklam Yapanlara Direk IP Ban Atarım.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : TalosMt2 , mtn2-galaxy , AtaMt2 , GalaxyMt2 , SempatikMt2 , TekelMt2 , TrexMt2 , LeqendMt2 , UmutMt2 , DevranMt2 , SentinusMt2
AYRINTILI BİR ANLATIM ;
- UZMAN BİR REKLAMCIYIM.
- Günlük Ortalama 1-8 Saat Arası Onlineliğim Var , Bazı Günlerde Giremeyebilirim ..
- 15 Yaşındayım , Tecrübeliyim
- 3 Kere Kendi Sw'mi Kurdum , 1 Kere Başka Sw'de TL Oldum , 3 Kere GM , 2kerede Modluk Yaptım.
- Adaletliyim Kimsenin Suçu Kanıtlanmadan O Kişi Suçlu Sayılmaz Benim İçin.
- Atak Server Tecrübem %95 , Navicat %30 , Site Düzenleme %90
- Servera Günlük 10 İla 20 Arasında User Çekebilirim .
- Serverdeki Oyuncuların Sorularını Cevaplar , Sorunlarını Elimden Geldiği Kadar Çözmeye Çalışırım , Fakat Oyuncularlada Okadar Aşır Neşir Olmam.
EĞER ARADIĞIN ÖZELLİKLERE SAHİPSEM İLETİŞİM ADRESİM > PM AT <
Son düzenleme: