Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Putty / Connection Timed out / Hatası / acil yardımm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cengiz007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR OYUNA GİRİYORUM 30 40 DK OYNADIKTA SONRA OYUNDAN ATIYOR VE PUTTY VE NAVİCAT HATA VERİYOR VE OYUNA BAĞLANAMIYORUM VERDİGİ HATALAR
PUTTY HATASI : Network error: Connection timed out
NAVİCAT HATASI 1045 - Acces denied for user root@78.165.83.0(USİNG PASSWORD:YES)
BU HATA 20 30DDK SONRA KENDİLİGİNDEN DÜZELİYOR VE NAVİCAT VE PUTTY BAGLANABİLİYORUM BU HEP BÖYLE TEKRARLIYOR
SERVERİ ADLIGIM BİLİŞİME MESAJ ATIYORUM BU BİZDEN KAYNAKLANAN BİŞEY DEGİLDİR DİYOR BU HATAYI NASIL DÜZELTE BİLİRİM LUTFEN YARDIM EDİİN

KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM ÖZÜRDİLERİM

Arkadaşlar bu sorun %100 olarak bilişim firmasından kaynaklı bir problem. Bazı arkadaşlarımız files falan demiş alakası bile yok. Makinenizin bağlantısı devamlı olarak kesiliyor veya makine kendine sürekli reboot atıyor. Genelde bu durumda bilişim firması her zaman extra ücret ister. Tabi bu extra ücret istemeye hakları yoktur. Bu sorun ile karşılaşıp sorunun giderilmesi için extra ücret isteyen firmaları şikayet ediniz. Boşuna uğraşmayın bu sorunun çözümü falan yok. Tamamen bilişim ile alakalı. Sizin çözmeniz imkansız. Makinenizin bağlantısı sürekli olarak kesiliyor artık nasıl bir makine vermişlerse size. Ben daha önce bu sorunu yaşayıp bilişim firmasını şikayet etmiştim ve verdiğim parayı geri almıştım :). Siz öncelikle o firmanın burada rankı var ise burada şikayet edin. Burada rankı yok ise bilişim suçları sitesi olacak internetten araştırırsanız bulursunuz oraya şikayetinizi bildirin.

Tabi bunları yapmadan önce mutlaka bilişim ile iletişime geçip bu hatayı aldığınızı ve sorunu çözmelerini talep edin. Eğer çözmüyorlarsa bu işlemleri uygulayın.
katılıyorum

Arkadaşlar bu sorun %100 olarak bilişim firmasından kaynaklı bir problem. Bazı arkadaşlarımız files falan demiş alakası bile yok. Makinenizin bağlantısı devamlı olarak kesiliyor veya makine kendine sürekli reboot atıyor. Genelde bu durumda bilişim firması her zaman extra ücret ister. Tabi bu extra ücret istemeye hakları yoktur. Bu sorun ile karşılaşıp sorunun giderilmesi için extra ücret isteyen firmaları şikayet ediniz. Boşuna uğraşmayın bu sorunun çözümü falan yok. Tamamen bilişim ile alakalı. Sizin çözmeniz imkansız. Makinenizin bağlantısı sürekli olarak kesiliyor artık nasıl bir makine vermişlerse size. Ben daha önce bu sorunu yaşayıp bilişim firmasını şikayet etmiştim ve verdiğim parayı geri almıştım :). Siz öncelikle o firmanın burada rankı var ise burada şikayet edin. Burada rankı yok ise bilişim suçları sitesi olacak internetten araştırırsanız bulursunuz oraya şikayetinizi bildirin.

Tabi bunları yapmadan önce mutlaka bilişim ile iletişime geçip bu hatayı aldığınızı ve sorunu çözmelerini talep edin. Eğer çözmüyorlarsa bu işlemleri uygulayın.

Haklısını kardeşim. Bilişim ile alakalı bir sorun. sanırım reboot atıyor kendi kendine. Oyun açık görünüyor fakat ch ler ..... şeklinde görünüyor. Doğru ıd şifre yazınca sunucuya bağlanırken hata diyor fakat rastgele bir ıd şifre yazınca hesap ismi veya şifre yanlış diyor. Anlamadım gitti bu olayı. 6 gündür şu olayı çözemedik. Bilişim zaten 1 gram ilgilenmiyor.

Şu filesi sil diyen arkadaşlar kafanız guzel harelde adam zaten baglanamıyor server aldıgın bilişimde dolandırıcının tekidir server alacak arkadaşlar Metint2bilişim ve TTnet bilişim den sakın almayınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri