Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Kankaman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kankaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kankaman :) o chari normal karakata yapabilirsin...

evet karakata nedemek :D bu arada kankaman carin normal ama o silahlarin hepsi süreli galiba :D black markete 100.000 gp harcadığına göre sürelidir.Onun için çar normal.7-8 gün sonra o silahlarin hepsi gidecek.Umarım birisi süresizdir :D

:m08: Acemiliğinde bukadarı kardeşim bilmeden konuşma sadece 2 silah süreli ztn süreli olan silahlarında 1 tanesi ztn bende var.
Bu arada silahın sürelip olup olmadığını anlamak için silahın yanında varmı bakcan örneğin Famas yazıyosa süresiz silahın yanında Famas yazıyor ise sürelidir buda ztn çok anlaşılır bişey ilk gördüğümde mantık yürüttüm hemen anladım. ;)

:m08: Acemiliğinde bukadarı kardeşim bilmeden konuşma sadece 2 silah süreli ztn süreli olan silahlarında 1 tanesi ztn bende var.
Bu arada silahın sürelip olup olmadığını anlamak için silahın yanında varmı bakcan örneğin Famas yazıyosa süresiz silahın yanında Famas yazıyor ise sürelidir buda ztn çok anlaşılır bişey ilk gördüğümde mantık yürüttüm hemen anladım. ;)

saol öğrenMiş oldum :D :m08::m08: acemilik diyorsun ama bnm car seni ezer.Carin cok ezik.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri