HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kankaman
o chari normal karakata yapabilirsin...
o chari normal karakata yapabilirsin...kankamano chari normal karakata yapabilirsin...
KARAKATA derken ?
KARAKATA derken ?
evet karakata nedemek
bu arada kankaman carin normal ama o silahlarin hepsi süreli galiba
black markete 100.000 gp harcadığına göre sürelidir.Onun için çar normal.7-8 gün sonra o silahlarin hepsi gidecek.Umarım birisi süresizdir 
evet karakata nedemekbu arada kankaman carin normal ama o silahlarin hepsi süreli galiba
black markete 100.000 gp harcadığına göre sürelidir.Onun için çar normal.7-8 gün sonra o silahlarin hepsi gidecek.Umarım birisi süresizdir
![]()
:m08: Acemiliğinde bukadarı kardeşim bilmeden konuşma sadece 2 silah süreli ztn süreli olan silahlarında 1 tanesi ztn bende var.
Bu arada silahın sürelip olup olmadığını anlamak için silahın yanında varmı bakcan örneğin Famas yazıyosa süresiz silahın yanında Famas yazıyor ise sürelidir buda ztn çok anlaşılır bişey ilk gördüğümde mantık yürüttüm hemen anladım.

:m08: Acemiliğinde bukadarı kardeşim bilmeden konuşma sadece 2 silah süreli ztn süreli olan silahlarında 1 tanesi ztn bende var.
Bu arada silahın sürelip olup olmadığını anlamak için silahın yanında varmı bakcan örneğin Famas yazıyosa süresiz silahın yanında Famas yazıyor ise sürelidir buda ztn çok anlaşılır bişey ilk gördüğümde mantık yürüttüm hemen anladım.![]()
saol öğrenMiş oldum
:m08::m08: acemilik diyorsun ama bnm car seni ezer.Carin cok ezik.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)