HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba...
-Arkadaşlar Crossfireyi açtıgımda patch atior HGWC tam dolarken
----- File is changed: W[2007] L[0]
------BugTrap.dll dior napmalıyım
-Arkadaşlar Crossfireyi açtıgımda patch atior HGWC tam dolarken
----- File is changed: W[2007] L[0]
------BugTrap.dll dior napmalıyım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
arkadaslar aynı hata bendede var yukledım tekrar yıne aynı hatayı verıyor crossfire europeyı yükledım bu seferde sndrvv.dll hatası verıyo yardım edın please 

arkadaslar aynı hata bendede var yukledım tekrar yıne aynı hatayı verıyor crossfire europeyı yükledım bu seferde sndrvv.dll hatası verıyo yardım edın please![]()
sndrw.dll hatasını hiç görmedim fakat ilg,lenicem antivirüs programınız açık mı açıksa kapatın ve oyunu tekrar yükleyin.
@anderta41; aynı hatayı bende aldım hale de alıyorum,çözümü yok galiba,durduk yere verdiyse bu hatayı. Hile kullanan kişilerde de veriyor bu hatayı onlar silip tekrar yüklediğin de dosyalar temizleniyor sorun kalmıyor durduk yere aldıysan eğer bu hatayı anti virüs programı yada her hangi bir programla bilgisayarını temizledikten sonra birde geldiyse benim tahminim sistemle ilgili bir şey kaldırıldığından dolayı bu hatayı veriyor bununda tek çözümü format atmakta yabancı siteler olsun her tür siteden araştırıyorum bu hatanın sorunu eğer benim tahmin ettiğim gibi değilse bulurum,bulduktan sonra forumda paylaşacağım.
@asedejojuk2; sil tekrar yükle düzelir,düzelmedi sndrw.dll dosyasını internetten bul gerekli yerlere at %100 düzelecektir.
@asedejojuk2; sil tekrar yükle düzelir,düzelmedi sndrw.dll dosyasını internetten bul gerekli yerlere at %100 düzelecektir.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)