- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Son düzenleme:
- Konular
- 28
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kesinlikle katılıyorum. FoLLowsMe nin dediği gibi yeni server açılması cok ama cok iyi olur . Eski serverler zaten öldü sayılır . Merkür - Venüs birleşimi MMo yönetimini rahatlatır diye düşünüyorum. FoLLowsMenin dediği gibi 3 tane editli server var 3 tanede emek serveri olsun 

- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
merkürle venüs birleşirse bence oyun user kaybeder neden derseniz bunu kime sorarsanız sorun merkürde kaç tane eski edit var venüste kaç tane eski edit var? Merkürde 10 suranın en az 4ünde eski vardır ama venüs deseniz ohoo eski bulursan şanslısın demem şu eğer merkürle venüs birleşirse venüsü bir çok kişi BIRAKIR!
- Konular
- 43
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kendini akıllı sanıyorsun heraldeVenüste full edit çar dizdin elinde kaldı sanırım
Anlıyorum seni kardesm. Voltron daki user sayısının düşmesi şunu baglı : Edit gelicek diye bi günde 50 kişinin oyunu bıraktıgını gördüm. Editi getirdiler tamam eyvallah alan aldı almayan almadı. Ama şuan biz 6. serveri istiyoruz Ve bunu cogu kişi istiyor gördügün gibi tartısıyoruz burada
Bu yorumun beni gerçekten güldürdü çaresizlik böyle birşeymiş
![]()
evet venüste full edit çar elimde kaldı ve 1 tek benm değil venüsteki editli editsiz kimse eskisi gibi zevk alamıyor sen mal mal konular açıyorsun merküerle birleşşe user sayısı artar ve venüstekilerde zevk alır merkürdekilerde
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)