- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,133
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,763,826
- DevLira
- -3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ARkadaşlar 2 tane editsiz serverımız var zaten şuan için yeni server açmak gibi bir fikrimiz yok maalesef 

- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ARkadaşlar 2 tane editsiz serverımız var zaten şuan için yeni server açmak gibi bir fikrimiz yok maalesef![]()
Yaz tatilinde açsanız ? O 2 tane editsiz server cok gelişti artık biz 3 ay 4 ay gece gündüz oynasak yine rekabet içine giremeyiz , oynadıgımız oyundan zevk alamayız herşeyden önce 3 tane editli server var 3 tanede editsiz server olsun durumlar eşitlensin

- Konular
- 43
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
venüsteki user sayıs ı çok az zaten sen daha ne 6. serveri bekliyorken ben voltranın açılmasına bile karşıyım aslında 6. server kesinlikle açılmamalı voltran açıldı hata yapıldı bence merkğr ile vbvenüs birleşsin hem daha az para ödenir hem user artar hem daha çok edit çekilir gmler kazanır
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
venüsteki user sayıs ı çok az zaten sen daha ne 6. serveri bekliyorken ben voltranın açılmasına bile karşıyım aslında 6. server kesinlikle açılmamalı voltran açıldı hata yapıldı bence merkğr ile vbvenüs birleşsin hem daha az para ödenir hem user artar hem daha çok edit çekilir gmler kazanır
Kendini akıllı sanıyorsun heralde
Venüste full edit çar dizdin elinde kaldı sanırım
Anlıyorum seni kardesm. Voltron daki user sayısının düşmesi şunu baglı : Edit gelicek diye bi günde 50 kişinin oyunu bıraktıgını gördüm. Editi getirdiler tamam eyvallah alan aldı almayan almadı. Ama şuan biz 6. serveri istiyoruz Ve bunu cogu kişi istiyor gördügün gibi tartısıyoruz burada
Bu yorumun beni gerçekten güldürdü çaresizlik böyle birşeymiş 
- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yeni sv açılırsa bir çok swde biter venüs biter bence açılmaması daha iyi o zaman siz niye yeni sv istiyorsunuz orda editlerin elde kalmasıyla alaka yok zaten toplasan kaç user var ki? Voltran tamam editli oldu da mars ve jüpiter var yeni sv geldikçe bence diğer svler ölür oyunun iyice suyu çıkar bence
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)