HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
NitroServers
Firmayı nasıl bilirsiniz ? :
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
Bence al ben memnunum . güleryüzlü sıcakkanlı bir hizmetleri var ve filesleri güzel.NitroServersFirmayı nasıl bilirsiniz ? : Kendileriyle Calısıyorum Çok Memnunum.
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Bana Karşı Olmadı Forumlarda hiç şikayette duymadım
Güvenilir mi ? : %100
Sizce Almalımıyım ? :
NitroServersFirmayı nasıl bilirsiniz ? :
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
nitroserversi tavsiye ederim cok sağlam filesleri var
NİTRO SERVERS
Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Çok iyi Filesleri vardır.Gerçekten çok memnun kaldım...
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Öyle bir durumları yok gerçekten şunu söylemeliyimki bana server kurduklarında oyuna giremedim sırf bunun için uğraştılar gerçekten çok iyi bir firma.
Güvenilir mi ? :Güvenilirdir. KEFİLİM
Sizce Almalımıyım ? :Bence almalısın fiyatı uygun bence... Tanıtımdaki server filesleri seçip yaptırabiliyorsunuz gerçektende... Ben Nitro Orta servers filesini kullanıyorum çok memnunm 2 günde 20 oyuncuya ulaştım..
Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Çok iyi Filesleri vardır.Gerçekten çok memnun kaldım...
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Öyle bir durumları yok gerçekten şunu söylemeliyimki bana server kurduklarında oyuna giremedim sırf bunun için uğraştılar gerçekten çok iyi bir firma.
Güvenilir mi ? :Güvenilirdir. KEFİLİM
Sizce Almalımıyım ? :Bence almalısın fiyatı uygun bence... Tanıtımdaki server filesleri seçip yaptırabiliyorsunuz gerçektende... Ben Nitro Orta servers filesini kullanıyorum çok memnunm 2 günde 20 oyuncuya ulaştım..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)