farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

komik (aar komik:D)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 379

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

bi metin2 manyagı bi cocok varmıs dedesine demis ede nbr demis dedeside ne la ne dion demis cocokta dede selam veriom demis dedede sie git basımdan demis sonra cocok demiski dede sene char satammı demis dedede o ne la demis cocokta bak 70 llw +9 partiznı var demis dedede ne kdr dms cocokta 500 ytl olr dms dedede ohaaaaaaaaa len sie git basımdan demis nese onu bırakmış gelmiş eve çarını açmış bi bakmış hesabınız engellendi demis cocokta alaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! demis babalara geldik demis sonra hemen dedesinin yanına gelmis dedesine dede charım banlandııııııııııı:confused: demis dedeside o ne demek la demis charım ..... ara geldi demis:D dedede oh be kurtuldum seendende senin oyunundanda oh be demis cocokta öle olsun dede ben sana chaar kurmustum ama oda ban yedi demis dedede olamaaaaaaaaz demissss:m08::m08::m08::m08::m08: beyendiseniz lütfen + reppppppppppppppppppppppp!!! :f68::f68::f68::f68::f68::f68::f68::f68::f68::f68::f68: metin2yi seviyorsan teraziye tıkla 500 yaz!!!!!!!!!!!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri