Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
şimdi öncelikle saygılarımla nese konuya geçelim dün geziodum gm çıktı önüme dedim la hileleri neden kapattın eski pach güzeldi dedim sie amq seni banlarım dedi
bende kendinide banla küfür etmek yasak dedim oda sanane lan dedi bana
bende çok kızdım nese sonra git işine ya dedim sonra fısıltıyı engelledim. olay yardımcısı die bir yer açılmış ordan gül aldım kullandım bi baktım mavi iksir o 5 tane :m08::m08: dedim garıya la 5 tane mavi pot o çıktı dedim oda ee nabam dedi bende ulan lanet olsun şu yeni pacha dedim:m08::m08::m08: sonra gezerken bi baktım hava karardı bulutlar etrafı sardı ula noluyo la dedim sonrada bi baktım resmen karardı hava sonra içimden alla bu oyunda lanetlendi dedim kaçtım:m08::m08::m08::m08: beyendiseniz + repppppppppppppppppp :f68::f68::f68::f68::f68::f68::f68::f68::f68:
bende kendinide banla küfür etmek yasak dedim oda sanane lan dedi bana
bende çok kızdım nese sonra git işine ya dedim sonra fısıltıyı engelledim. olay yardımcısı die bir yer açılmış ordan gül aldım kullandım bi baktım mavi iksir o 5 tane :m08::m08: dedim garıya la 5 tane mavi pot o çıktı dedim oda ee nabam dedi bende ulan lanet olsun şu yeni pacha dedim:m08::m08::m08: sonra gezerken bi baktım hava karardı bulutlar etrafı sardı ula noluyo la dedim sonrada bi baktım resmen karardı hava sonra içimden alla bu oyunda lanetlendi dedim kaçtım:m08::m08::m08::m08: beyendiseniz + repppppppppppppppppp :f68::f68::f68::f68::f68::f68::f68::f68::f68: insallah gelir olay yardımcısı item yaptın 10 m de para var onlarla bi 50 kutasama çıkarsa süper olucak 

:

:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)