Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederim. 

![]()
05.05.2013 ♥ ∞
Merhaba arkadaşlar,
05.05.2013 tarihinde sevgilimle barıştım ve bugün ilk defa ona "KARIM" dedim, onu çok seviyodum ve seviceğim.Barışmanında bana verdiği mutluluğu siz düşünün
Mutluluğumu daha önce kutlamak isterdim sizle ama 11 Gün sonraya nasip oldu
Bugün sevgilimle 11. Günümüz ♥
Ne diyeyim, çok mutluyum
Erkek ilk seviştiği kadın ile evleneceğini zanneder , ben bekaretimi 14 ' ümde kaybettim . 1 sene sonra bittiğinde üzülme lütfen , bunu istemem .
Keyifli forumlar dilerim .
Not : Erkek " Bakire " değil " Bakir " dir
.
Son düzenleme:
Erkek ilk seviştiği kadın ile evleneceğini zanneder , ben bekaretimi 14 ' ümde kaybettim . 1 sene sonra bittiğinde üzülme lütfen , bunu istemem .
Keyifli forumlar dilerim .
Not : Erkek " Bakire " değil " Bakir " dir.
Ben bu kızla gelecek uman biriyim. Olmazsa, gelecekte hayırlısı neyse o olur. Çünkü zaten seviyorsa, ayrılsada geri döner. Sevmiyosada ne olduğu bellidir. Çünkü sevemiyorum diye bir şey yoktur.
Teşekkürler yorum için.
Ben bu kızla gelecek uman biriyim. Olmazsa, gelecekte hayırlısı neyse o olur. Çünkü zaten seviyorsa, ayrılsada geri döner. Sevmiyosada ne olduğu bellidir. Çünkü sevemiyorum diye bir şey yoktur.
Teşekkürler yorum için.
Sen Forum'da uzmansın ben Kızlarda , sen abini dinle kimseye kolay kolay bağlanma . Üzülürsün ..
Ben 1 kişiye bağlandım senin yaşlarında hala acısını çekiyorum , ancak hergece 1 kızın koynunda uyumayıda ihmal etmiyorum
. Kızlar tuaftır , çok tuaftır . Kötülüğünü istemediğim için bunu söylüyorum yoksa bana ne ? .Elbette hayat senin , insiyatif senin .
Sen Forum'da uzmansın ben Kızlarda , sen abini dinle kimseye kolay kolay bağlanma . Üzülürsün ..
Ben 1 kişiye bağlandım senin yaşlarında hala acısını çekiyorum , ancak hergece 1 kızın koynunda uyumayıda ihmal etmiyorum. Kızlar tuaftır , çok tuaftır . Kötülüğünü istemediğim için bunu söylüyorum yoksa bana ne ? .
Elbette hayat senin , insiyatif senin .
Aslında şimdiye kadar bakirlikten çıkmaya çok fırsatım oldu. Yani derken eve attım olarak anlamayın. Çağırsam gelir tipi olaylar oldu. Ama günahı benim boynuma olucak, kimse yüklenmicek o günahı. Hayat benim hayatım dediğiniz gibi ama ne bir kızın hayatını karartabilirim, nede kendi hayatımı riske atabilirim. Ahirettede, bu dünyada başıma bela almak gibi bir niyetim yok. Bağlanma konusundada haklısınız, başıma 1 - 2 kere geldi. Bu 3'üncü. Buda öyle olucak aslında eminim. Yani nerde bu Çocukken tanışıp, büyüyüp evlenme olayı? O sadece filmlerde olur. Maksimum 1 Yıl çıkıcam ben bu kızla ve mutlaka 2 taraftan biri sıkılıcak.
Aşık olmak istemedim ama kızlarla çıktım şimdi bunu bir kız görse bu mesajı "Kızla oynuyorsun" der. Aşık olursamda kendi hayatımı mahfedicem bilemezler.
Dediğiniz gibi çok tuhaftır bu kızlar.
Neyse bu konuya fazla girmeyelim. İçinden çıkamayız sonra.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)