Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar;
Benim kendime ait server ve alan adım var. Oyun sitesi kurmak istiyorum. Travian tarzında. Ama Travian şirketiyle papaz olmamam gerekiyor. Kısacası büyük düşünmeye başladım son zamanlarda. Sizden travian benzeri ama bana yasal olarak sorun yaratmayacak script önerilerinizi bekliyorum.
Site adresimi reklam olacağı için veremiyorum. Ama sağlam bir ismi olduğunu söyleyebilirim.
İyi bir alan adı aldığımı düşünüyorum. Bu olayı başardığım an ilk reklamı bu siteye vereceğim.
Saygılarımla
Adınız: AKIN
Yaşınız: 33
Nereli olduğunuz: İZMİR
Hangi takımlı olduğunuz: FENERBAHÇE ÖRGÜTÜ ÜYESİ
Forumu nereden bulduğunuz: GOOGLE
Forumu beğenip beğenmediğiniz: YENİ KATILDIM. AMA GÖRÜNÜŞ OLARAK SÜPER
Yaşınız: 33
Nereli olduğunuz: İZMİR
Hangi takımlı olduğunuz: FENERBAHÇE ÖRGÜTÜ ÜYESİ

Forumu nereden bulduğunuz: GOOGLE
Forumu beğenip beğenmediğiniz: YENİ KATILDIM. AMA GÖRÜNÜŞ OLARAK SÜPER
Benim kendime ait server ve alan adım var. Oyun sitesi kurmak istiyorum. Travian tarzında. Ama Travian şirketiyle papaz olmamam gerekiyor. Kısacası büyük düşünmeye başladım son zamanlarda. Sizden travian benzeri ama bana yasal olarak sorun yaratmayacak script önerilerinizi bekliyorum.
Site adresimi reklam olacağı için veremiyorum. Ama sağlam bir ismi olduğunu söyleyebilirim.
İyi bir alan adı aldığımı düşünüyorum. Bu olayı başardığım an ilk reklamı bu siteye vereceğim.
Saygılarımla
Son düzenleme: